Sari la conținut

bullzeye

Membru
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de bullzeye

  1. Salut! Pentru CBR 929/954RR nu ai/nu poți aduce nimic?
  2. Deci...e clar! 100% nu ne dam in RO pe circuit cu motoarele anul asta.
  3. Sunt stupefiat si marcat de acest accident, in principal dintr-un motiv personal: In iunie 2010 am avut un accident IDENTIC, calarind o Yamaha FZ6 Fazer, pe acelasi traseu. Un pic inainte de firma de paza si transport valori G4S, m-am trezit in fata mea cu un berbec TOT cu Audi, oprit fix de-a latul drumului (pasamite incercand sa faca stanga pentru a parca pe partea stanga a drumului, in afara partii carosabile unde locuia). Din sensul opus nu venea nimeni, iar eu circulam cu o viteza decenta, cat sa pot frana pana la el, iar timp de cateva secunde, apropiindu-ma de el ma tot uitam (cred eu) in ochii lui si nu intelegeam ce naiba face, de ce nu efectueaza manevra. Am avut proasta inspiratie ca in loc sa franez si sa opresc inaintea lui, sa-l ocolesc prin stanga (fata lui), moment in care idiotul s-a pus in miscare, n-am mai putut sa-l evit si m-am infipt in aripa stanga-fata a Audiului. Atat eu cat si pasagera am zburat peste botul masinii, dar marele noroc a fost ca am aterizat pe pamantul din afara partii carosabile. Noi ne-am ales doar cu contuzii nasoale (purtam casca+echipament); moto- dauna totala. Poveste lunga de aici: politie, smurd, mers la spital, dosar de cercetare penala, multe drumuri la kinetoterapie, politie, iml etc. Dupa finalizarea cercetarilor (aproape 6 luni), concluzia a fost ca soferul care ne-a accidentat se face vinovat de producerea accidentului si poarta raspundere contraventionala (nu si penala, deoarece in opinia specialistilor iml nu am necesitat peste 10 zile de ingrijiri medicale). Soferul avea asigurare RCA falsa la firma Carpatica Asig (aviz unde va incheiati politele de asigurare), asa ca pentru recuperarea daunelor materiale+morale am apelat la Fondul de Protectie a Victimelor Strazii care s-au miscat binisor si in 3 luni mi-au dat banii. Cam asa se termina povestea mea, cu final relativ fericit. Din pacate Cristi nu a avut norocul meu! Ca o concluzie, drumul respectiv este tricky, imbie la viteza pt ca este lung si fara semafoare, intersectii, dar destul de nesigur, cu o sg. banda pe sens si relativ aglomerat. Circula multe masini grele si lente pe care esti tentat sa le depasesti fiind pe motor, dar pericolul poate aparea oricand din sensul opus, sau de pe strazile laturalnice. Sper sa fie util postul meu. Pt. Cristi e prea tarziu. Dumnezeu sa-l ierte! Matei
  4. Salut $I$U, In primul rand merci mult de tot ca mi-ai ridicat motorul si mi l-ai dus la spalatorie. Am venit seara dupa ce-am iesit din spital impreuna cu un prieten si l-am luat. Am discutat cu cei de la G4S. Exista un gardian acolo sus care cica a vazut totul, dar din pacate n-am reusit inca sa dau de el. Colegii lui nu vor sa-mi dea numarul lui de telefon. E un fel de inchisoare federala chestia aia acolo. Pe de alta parte, cei de la Politie mi-au spus ca au facut o adresa oficiala catre G4S, prin care le solicita inregistrarea video (aia au camere in toate directiile, una dintre ele fiind atintita chiar in directia in care s-a produs evenimentul). Deci astept si eu cu nerabdare inregistrarea, sper sa confirme declaratia mea in totalitate si sa o infirme pe cea a mincinosului de sofer care dupa ce a facut ce-a facut n-are nici macar bunul simt sa-si recunoasca vina. In schimb umbla cu fofarlica pe la Politie, isi cauta prietenii pe acolo, incearca s-o masluiasca. Chiar nu stiu cum mai merg/stau lucrurile prin Politie, dar sper ca au trecut vremurile cand se muta zebra in caz de necesitate, sau alte matrapazlacuri.
  5. Salutare tuturor! In primul rand multe multumiri celor care ati avut grija de motorul meu sa nu dispara, l-ati ridicat si dus in fata spalatoriei. Acum sta cumintel asteptand sa fie reparat (dupa finalizarea cercetarilor, sper pe rca-ul vinovatului). Merci ktmbull ca m-ai instiintat de topic. Despre producerea accidentului: @ioidrace sigur te referi la un alt accident, eu n-am decat Fazerul b-27-fzr. @Ioana Suzuki iti spun ca informatiile pe care le-ai aflat sunt eronate. Citindu-le imi dau seama ca sunt filtrate din declaratia soferului care are versiunea lui (mincinoasa). Un motociclist cu care am discutat la locul accidentului (care din pacate n-a vazut nimic) mi-a spus ca imediat dupa producerea lui un conducator auto s-a dat jos din masina (posibil un Clio negru) si a venit la mine spunandu-mi ca a vazut tot ce s-a intamplat si e dispus sa fie martor in cazul in care doresc acest lucru. In nebuloasa pe care o aveam in cap atunci am zis sa nu complic omul inutil si am refuzat, fara sa ma gandesc cat de important mi-ar putea fi un martor REAL in conditiile in care declaratiile nu coincid (era sa fac prostia de a nu dori sa merg nici la spital pt. ingrijiri). Ma gandesc ca cineva (automobilist/motociclist, nu conteaza) poate a facut o poza/ a filmat cu telefonul in trecere pe acolo si eventual se vede in captura numarul placutei de inmatriculare a celui care a coborat din masina oferindu-se martor. Ii rog mult pe cei care ma pot ajuta fie si cu cea mai mica informatie despre acest accident sa nu ezite s-o faca, aici prin mesaj privat sau la e-mail mateimarcusanu@yahoo.com .
  6. Salutare! Sunt si eu un pic disperat dupa FZ6 Fazer de vreo 2 ani si cred ca in vara asta o comit ! V-as ruga mult pe posesorii acestui model (si nu numai) sa-mi dati niste detalii despre modul in care ati achizitionat-o ( leasing, credit, etc.) , societatea de leasing sau banca sau ce-a fost prin care ati luat-o (daca a fost cazul) si repezentanta din Ro. prin care ati comandat-o. Ma intereseaza in principal s-o iau noua, dar daca nu, cred ca nu e rau nici SH, dar nu mai veche de 2004. Evident vreau s-o iau cat mai ieftin , dar ma intereseaza si detalii cum ar fi : garantie, service , postgarantie, casco s.a. Mersi anticipat!
×
×
  • Creează nouă...