marse Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Am si eu o mare rugaminte la voi sa mi spune ti unde gasesc si eu o vulcanizare moto sa mi schimb anvelopele, eventual si niste preturi. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lao Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 In Piata Buzesti - Auto Zone. Preturile nu le mai tin minte, dar oricum, decente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 si programul il stii cumva? pana la ce ora e deschis seara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lao Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Pana la 6 din cate stiam. Poate si mai tarziu, dar nu stiu exact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 http://www.rotis.ro/autotest/magazin.php?id=3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Mai 14, 2007 Autor Share Postat Mai 14, 2007 Mersi o sa ma duk acolo si va spun cum a fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 am fost pe Fundeni, la piciorul podului, spre pantelimon 3 ron montat anvelopa noua (cu roata scoasa deja) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 am fost pe Fundeni, la piciorul podului, spre pantelimon 3 ron montat anvelopa noua (cu roata scoasa deja) corect. ieftin si servicii bune. mai au un atelier si pe dudesti, pe langa depoul de tramvaie firma se cheama AUTO-SOFT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 In com. Chitila am schimbat eu.. Venind dinspre oras, imediat cum treci podul de la centura Buc., pe stanga la 100-150 m e o vulcanizare.. 20 RON m-a costat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Mai 15, 2007 Autor Share Postat Mai 15, 2007 Gata am rezolvat problema am fost la Auto Zone pe Buzesti a fost ok. Preturi:- pt 2 caucicuri de schimbat cu tot cu echilibrat 76 ron sunt gata de drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate