kernel Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 pt cine ma poate ajuta am nevoie urgent de furca pt 1honda cbr de 125r..doar partea dreapta cea de jos care tine axul rotii si frana(deci jumate si tot bratul furcii) ps: nu stiu cum se numeste exact:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Greu sa gasesesti.Cel mai bine suna la service Honda Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kernel Postat Mai 14, 2007 Autor Share Postat Mai 14, 2007 poate gasesc pe la dezmembrari ceva..nush...astept ink 1sapt...cred k voi merge cu masina;)) ms dar eu mai sper k cineva imi va face 1pret cinstit;) k aia de la honda rup tot:-< Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Mai mult ca sigur nu o sa gasesti second hand in Romania.O alta varianta (mai ieftina ca la Honda) e sa aduci de pe ebay.co.uk sau ebay.de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kernel Postat Mai 15, 2007 Autor Share Postat Mai 15, 2007 asta noapte am vb vu cineva care e plecat in germ dupa o masina sa se uite in vreun parc moto de vanzari , poate imi gaseste..dc nu ma uit pe ebay si caut pe cineva care aduce sau dc tot ii mult ma duc frumusel la honda si muncesc cateva ssaptamani doar pt furca:-< ms Cobra de site-urile alea:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kernel Postat Mai 19, 2007 Autor Share Postat Mai 19, 2007 nimeni nu ma poate ajuta:-?? [-o< Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 Cu ocazia asta,caut si eu cine aduce/sau de unde cumpar carene originale de Honda CBR 125 (an de fabr 2005). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate