Sari la conținut

kernel

Membru
  • Număr conținut

    208
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.smart-solutions.ro
  • Yahoo
    cornel_bejan

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucuresti
  • Carnet moto din
    2007
  • Numar Moto
    b*--*---

Informații profil

  • Motociclete detinute
    honda cbr 125cc :d

kernel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. domnilor 1om a fost lovit in spate..aruncat de pe motor..julit...ce dreaq2 ne certam aici pe forum degeaba..ce dc nu avea echipamwent...cazul este unul mai special pt k tibi a oprit sa dea prioritate la pietoni, nu a alergat cu 280 la ora prin orash....toti va dati cu parerea dar defapt nici nu stiti cum s-a intamplat fapta in sine.voi stiti cati dintre conservatori treceau si injurau pe moptociclisti k asa va trebuie..k mergeti prea tare..etc... nu imi vine sa cred k va certati in halul asta..fiecare cu "ideile" lui... ps: incetati cu "sfaturile" astea care nu isi au rostul aici............. bafta si insanatosire grabnica..sper sa rezolvi cat mai simplu si cat mai usor cu motorul!!
  2. unde mai exact s a intamplat? localitatea....
  3. nasol fratilor...pacat...condoleante familiei
  4. fratilor nu ii mai luati apararea la 1 "frate" de al nostru care nu e usa de biserica..stiti voi ceva despre el? stie careva din cei care ati scris aici? ma indoiesc pt k dc ati sti nu ati fi gandit asa.mi-e imi pare bine k l-au prins.si ar trebui sa stea putin la mititrica k poate o sa se schimbe acolo..sau il schimba altii.....stiti ceva despre motor, cine plange dupa el???? ar fi bine sa mai respectam si noi legea..ceea ce lui nu ii placea deloc din pacate.
  5. sa dea Dzeu sa dam cat de putine R.I.P.uri anul asta...... ...... ...... ...... ......
  6. hai k nici draq nu mai e asa negru..speram toti, sunt sigur chiar si cei care au o parere negativa, k cei doi o sa isi revina complet.noi nu suntem in masura sa judecam despre ce greseli au facut cei 2, cat de inconstienti au fost sau..etc.asta o sa raspunda in fatza legii, dar repet nu trebuie sa ii judecam pt k lor li s-a intamplat accidentul.oricare dintre noi putea fi in locul lor.trebuie sa invatam din greseala lor!! ink o data insanatosire grabnica celor 2!! asfalt uscat si bulan exagerat !!!!
  7. yo am cazut pe stg la 10km/h si dupa 1timp mi s-a crapat capacul de pe stg pe verticala apoi mi-a burat surubul care tine maneta ambreiaj de maner(undeva pe A2-autostrada buc-cernavoda) Atat:) si yo tre sa schimb uleiul din telescoape
  8. insanatosire grabnnica baietzi !!
  9. in sfarsit ma lasa si pe mn sa postez aici in topicul asta oameni buni vreau si eu sa ma alatur voua macar anul acesta:) votez si eu pt gloria, dar din cate stiu acolo se intalneste 1alt grup(gloria brotherhood).eu am avut primul meu motorash de la unul din fondatori si stiu k se intalnesc acolo..asta era acu' 1-2ani. id meu este cornel_bejan pe cehu il stiu(ne-am intalnit la finele anului trecut inntr-o benz la ozana..mai erai cu nijte prieteniu:) deocamdata stau in ozana(spate lic de chimie) bafta si abia astept sa vina Q.
  10. hmmm..nash:( mai ales k veneau de la impartzit.unde e Dzeu in faza asta:-?
  11. Si mai precizeaza articolul respectiv ca cei in cauza sunt obligati sa anunte organul de politie competent despre accident si sa astepte pe loc sosirea acestuia pt intocmirea documentatiei necesare.-------asta incercam sa spun si eu....la locul faptei treb sa ajunga 1agent de politie pt constatare(se face testare cu echilotestu')... o sa citesc exact despre fuga de la locul accid si postez(deja mi-e "rusine" k in fam sunt destui gabori ) oricum din partea mea eu nu il condamn pe biker..spunea el k ink nu isi ridicase permisul de la politie, decat a doua zi dupa accident...in fine, asta este.. tot trebuie sa mai pun mana pe legislt numa bine, revin cu post --- Mesaj completat în 14 Dec 2007 22:31 ------------- corect ce ai scris..
×
×
  • Creează nouă...