Sari la conținut

kernel

Membru
  • Număr conținut

    208
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de kernel

  1. domnilor 1om a fost lovit in spate..aruncat de pe motor..julit...ce dreaq2 ne certam aici pe forum degeaba..ce dc nu avea echipamwent...cazul este unul mai special pt k tibi a oprit sa dea prioritate la pietoni, nu a alergat cu 280 la ora prin orash....toti va dati cu parerea dar defapt nici nu stiti cum s-a intamplat fapta in sine.voi stiti cati dintre conservatori treceau si injurau pe moptociclisti k asa va trebuie..k mergeti prea tare..etc... nu imi vine sa cred k va certati in halul asta..fiecare cu "ideile" lui... ps: incetati cu "sfaturile" astea care nu isi au rostul aici............. bafta si insanatosire grabnica..sper sa rezolvi cat mai simplu si cat mai usor cu motorul!!
  2. unde mai exact s a intamplat? localitatea....
  3. nasol fratilor...pacat...condoleante familiei
  4. fratilor nu ii mai luati apararea la 1 "frate" de al nostru care nu e usa de biserica..stiti voi ceva despre el? stie careva din cei care ati scris aici? ma indoiesc pt k dc ati sti nu ati fi gandit asa.mi-e imi pare bine k l-au prins.si ar trebui sa stea putin la mititrica k poate o sa se schimbe acolo..sau il schimba altii.....stiti ceva despre motor, cine plange dupa el???? ar fi bine sa mai respectam si noi legea..ceea ce lui nu ii placea deloc din pacate.
  5. sa dea Dzeu sa dam cat de putine R.I.P.uri anul asta...... ...... ...... ...... ......
  6. hai k nici draq nu mai e asa negru..speram toti, sunt sigur chiar si cei care au o parere negativa, k cei doi o sa isi revina complet.noi nu suntem in masura sa judecam despre ce greseli au facut cei 2, cat de inconstienti au fost sau..etc.asta o sa raspunda in fatza legii, dar repet nu trebuie sa ii judecam pt k lor li s-a intamplat accidentul.oricare dintre noi putea fi in locul lor.trebuie sa invatam din greseala lor!! ink o data insanatosire grabnica celor 2!! asfalt uscat si bulan exagerat !!!!
  7. yo am cazut pe stg la 10km/h si dupa 1timp mi s-a crapat capacul de pe stg pe verticala apoi mi-a burat surubul care tine maneta ambreiaj de maner(undeva pe A2-autostrada buc-cernavoda) Atat:) si yo tre sa schimb uleiul din telescoape
  8. insanatosire grabnnica baietzi !!
  9. in sfarsit ma lasa si pe mn sa postez aici in topicul asta oameni buni vreau si eu sa ma alatur voua macar anul acesta:) votez si eu pt gloria, dar din cate stiu acolo se intalneste 1alt grup(gloria brotherhood).eu am avut primul meu motorash de la unul din fondatori si stiu k se intalnesc acolo..asta era acu' 1-2ani. id meu este cornel_bejan pe cehu il stiu(ne-am intalnit la finele anului trecut inntr-o benz la ozana..mai erai cu nijte prieteniu:) deocamdata stau in ozana(spate lic de chimie) bafta si abia astept sa vina Q.
  10. hmmm..nash:( mai ales k veneau de la impartzit.unde e Dzeu in faza asta:-?
  11. Si mai precizeaza articolul respectiv ca cei in cauza sunt obligati sa anunte organul de politie competent despre accident si sa astepte pe loc sosirea acestuia pt intocmirea documentatiei necesare.-------asta incercam sa spun si eu....la locul faptei treb sa ajunga 1agent de politie pt constatare(se face testare cu echilotestu')... o sa citesc exact despre fuga de la locul accid si postez(deja mi-e "rusine" k in fam sunt destui gabori ) oricum din partea mea eu nu il condamn pe biker..spunea el k ink nu isi ridicase permisul de la politie, decat a doua zi dupa accident...in fine, asta este.. tot trebuie sa mai pun mana pe legislt numa bine, revin cu post --- Mesaj completat în 14 Dec 2007 22:31 ------------- corect ce ai scris..
  12. @PATRAULEA TU CONFUNZI SITUATIA CARE O FOST CU ALTA CHESTIE.... deci baiatu cu motoru s-a atins cu masina(drept dovata a ramas o bucatzica de carena, dupa cum el spunea)..NU A OPRIT(deci de aici rezulta FUGA de la locul accid)..bikeru' nu s-a oprit sa vb cu cond auto a fugit pur si simplu, din cauza asta am zis k e penal...nu a tras pe dreapta, pur si simplu si-a continuat drumul... in alta ordine de ideii cond auto treb sa mearga sa faca declaratie la police cum ca s-a intamplat ce s-a intamplat.numai in asa fel era absolvit de orice viitoare plangere facuta la politie de catre motociclism.. Alin 2, art 79 se refera la aceia care nu pot ajunge imediat la police si se pot prezenta in max 24 ore sa faca declaratie, dar numai dupa ce a vbcu 1agent constatator sau s-a inteles cu cealalta persoana implicata in accident pt a se prezenta impreuna sau separat la police gandeste-te k poate dupa 23de ore de la accident persoana care vine sa de-a declaratie nu este cea careera pe motor..gandeste-te k dupa 23ore iti trece orice alcoolemie din sange..etc.. sunt situatii peste situatiii.. ps: fara pardon k de asta suntem aici sa ne spunem pareri si sa INVATAM cat mai multe din orice.te salut si sper k intelegi punctul meu de vedere.dc nu m-am facut inteles imi cer scuze k dupa doua nopti de spital nedormit deloc nu prea mai pot percuta bine acuma baga si tu reply k sa stiu replica ta la ce am scris aici...
  13. in legislatia rutiera frate..dar pana in 2015 mai este, nu?
  14. @d0z3r, iti sugerez k sa nu mai te "lauzi" pe forum k aici sunt si politisti si te pot gasi..ce ai facut tu se numeste fuga de la locul accidentului si in cazul asta se deschide dosar penal(nu cont k nu s-a accidentat nimeni) oricum e bine k ai avut curaj sa postezi si k iti ceri scuze tuturor motociclistilor..este de apreciat !! mult succesc in continuare si sa ne auzim cu bine.. ps: totusi, motorul ce culoare are k asta din profil e albastru si "martorii" au spusd k este negru....c urios doar:d
  15. Schumy CJ, tati eu am recunoscut intrun post de mai sus k nu prea le stiu asa bine,dar din ce am mai discutat cu prieteni care au sm si din exp. proprie in motoare de 4t( de 125cc) at clar, ii sugerez lui Edy sa fie in 4t..da stiu k nu o sa aiba fortza aia care o da cel in 2t, dar e mai calm...oricum acum ii dam sfaturi, fiecare cum vede prin ochii lui..dar propun sa facem ceva: sa stabilim o data si sa mergem(cei care au sm/enduro) undeva sa se dea Edy si cu 2t si cu 4t(sponsori pt benzina si drum gasim noi pana la primavara) ce ziceti?care se ofera?? ps: rampa=cand urci panta=cand cobori pt @seby_mf permis moto categ A este din 2007(a mai fost si A1 ink 2ani;))--dar ai inteles deja de la @frodo.
  16. k sa fii SPECIALIST iti trebuie o kestia d'aia patratzoasa/dreptunghiulara/sau cum or mai fi..ii zice DIPLOMA..eu in motociclism nu am asa ceva:( cred k nici edy..asa k ma inclin in fatza tuturor care au asa ceva..crede-ma k yo sunt adeptul a 4t iar cd aud motor de 2t, in afara de forta nu aud/vad decat par par par par par par par par(urat zgomot)/consum mare/o forta bruta care nu ii trebuie la om mereu decat at cd ramane impotmolit in ceva adanc si umed ..acuma @frodo92 vrea sa experimenteze, e la inceput, poate nu are prea mare experientza si va merge preventiv, de asta am zis sa isi ia 4t..asta e mai domol..mai manevrabil.... parerea mea;)
  17. acum putina vreme in urma 1motociclism a accidentat o babutza aflata sub infl alcoolului si a fugit de la locul accidentului(zona macaralei)..nu se stie nici in ziua de astazi numele motociclistului, acesta fugind de la locul accidentului, asa k din pdv meu toti cei care veti da cu presupusul o faceti degeaba..poate intra vreun "prieten" de al baiatului/fetei care nu a oprit si ne explica de ce a facut asa.bineintele, sunt constient k nu se va intampla asa ceva dar cine stie...poate poate n-o luati in nume de rau dar vb pentru toti cei care au postat in topicul despre accid de la macaralei si care s-au certat acolo si care la final nu au descoperit nimik... e bine totusi k nu s-a lasat cu "dureri de cap" bafta si, hai omule CURAJ DA-TI ARAMA PE FATZA !!!!impartaseste cu noi situatia ta negativa...k tot ce va fi postat va fi in zadar, doar dc TU vei avea curaj sa spui ADEVARUL.. ps: kiar dc omu cu masina va merge la police, singurul lucru care il va face e sa isi ia singurel permisu;))))asa k mai bn isi face masina si rasufla usurat k era sa omoare 1om .
  18. kernel

    Liniile De Tramvai Ude

    bine k a fo doar atat, acum vei fi muuuuuult mai atent la sinele de tram bafta si speram sa nu mai fi nevoit sa postezi la accidente asfalt uscat !!
  19. parerea mea este k ar trebui sa fie in 4t..k si sfat!! pt k 80%din timp vei merge pe drum asfaltat..plus k esti si la inceput si e mai bine sa fie motorul mai "domol"...si se aude si muuuult mai bine plus alte avantaje(fiabilitate, consum, s.a.m.d.)/multe greseli iarta 4T
  20. multe pareri...e fff bine k, normal fiecare isi lauda "copilul" dar haide lume dati linkul la prieteni si ei mai departe sa ii oferim suport lui @frodo92 pt alegerea ce o va face .. bagati mai multe detalii din cunostintele dvs si ale prietenilor vostri care au supermoto(125cc)... dar sa ne spuna omu nr. de criterii pt care va face alegerea corecta pt el..1.design 2.putere. 3.etc (dc a facuto deja SCUZE poate nu am citit:d) ps: fratii stiu de ce
  21. dc e supermoto si sa fie in 4timpi si calitate maxima sugerez xt'ul5cc, 10 cp, 4t , si consum de 2.5-3/100km fan honda pe vitezane nu vreau sa tradez honda , dar mi se pare fiabil xt'ul.....asa la aspect da'l incolo k oricum nu o sa il tii mai mult de 2ani;)))) urmeaza altele mari
×
×
  • Creează nouă...