mertan Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 dupa cum se vede si din film... cei 2 protagonisti. vdr e primu si fleica al 2-lea. acolo era o mlastina cu papura si cu mal dinala negru ca la teghirghiol. dar na. nu s-a verificat terenul mai intai. premiul la bataie e 1 mil de lei. adica a fost. ca initial era vorba sa se ajunga in partea cealalta. PARERi!!!!.... acolo cred ca voi face si eu botezul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladutz26 Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 SUper tare Ce ras avea cameramanu . O mica intrebare: daca avea apa vreo 2m ce faceati Crazy people Distractzie in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 15, 2007 Autor Share Postat Mai 15, 2007 eu sunt cameramanul mai..... ce te iei de mine ) poi faza era alta. eu cu protagonistu am fost in tatonare... cu 20 d emtri inainte de locul "faptei" era un parau mic de 20 cm inaltime...... era inofensiv..... dar mai incolo apa era tulbure... mal.... dar la prima vedere nu era nimik. bine ca am privit de sus. nu am fost cu "batzul" la verificat. oricum.... o sa mai repetam experienta. CINE E DIN IASI SI VREA SA INCERCE..... PUNEM PARIU PE 1 MIL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 mishto nebunia...dar ii prea de tot...adik,parerea mea ca si endurist incepator... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 16, 2007 Autor Share Postat Mai 16, 2007 poi... faza e ca suntem nebuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate