oxigen72000 Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 (editat) cand e rece motorul merge bine,daca s a incalzit se balbaie intre 5-7 mii de ture..pe urma merge bine ..rupe in ture..ajung la 120 se balbaie iar ca si cum ar muri si nu urca mai mult ...nu shtiu ce sa i mai fac...carburatoru e curatat,pompa de ulei baga nu e infundata,power valve la fel,mizerie in rezervor nu am...curge bine pe la robinetu acela din rezervor,am fost sa i cumpar bujie baiatul de acolo a zis ca bujia e chiar ff buna...ce pot sa i mai fac?... Editat Mai 16, 2007 de oxigen72000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebby Postat Mai 26, 2007 Share Postat Mai 26, 2007 peste 7 mii merge normal, ca nu am inteles? verifica si fisa sa nu fie oxidata pe la vreun cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ierdna_17fzr Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 cand e rece motorul merge bine,daca s a incalzit se balbaie intre 5-7 mii de ture..pe urma merge bine ..rupe in ture..ajung la 120 se balbaie iar ca si cum ar muri si nu urca mai mult ...nu shtiu ce sa i mai fac...carburatoru e curatat,pompa de ulei baga nu e infundata,power valve la fel,mizerie in rezervor nu am...curge bine pe la robinetu acela din rezervor,am fost sa i cumpar bujie baiatul de acolo a zis ca bujia e chiar ff buna...ce pot sa i mai fac?... + trebe segmentat el cand se incalzeste se dilata cilindru ca este de nicasil si scapa compresia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate