Sari la conținut

sebby

Super Membru
  • Număr conținut

    561
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de sebby

  1. Aia in principal, mai e si un tuono cam la fel
  2. ), nu, ma mananca-n poponeata sa-mi iau una pt distractie (viraje si cacaturi de genu) si are ceva km. Ma gandeam daca pe langa carcotele de mai sus (electrice, cu toate celalalte anexe, etc) mai au si carcote cu motorul.
  3. Salutare, baieti! Cum sunt rotax-urile astea vis a vis de fiabilitate? Pe la cati km ati ajuns voi/cunoscutii vostrii fara probleme majore la motor?
  4. salutare baieti, ajutati-ma si pe mine cu o idee. la un gsxr k5 600 nu imi merge kilometrajul. deloc. am incercat sa schimb senzorul cu altul de pe alta motocicleta (un bandit, piesele fiind compatibile) si nu a mers nici senzorul banditului pe k5`ul meu si nici senzorul meu pe bandit, ceea ce m-ar duce la concluzia ca este stricat atat senzorul de la k5, dar si o alta piesa. Cum pot verifica treaba asta? ce sa mai incerc sa fac? Multumesc anticipat!
  5. R1 NU este sigur. si as zice ca nu e nici de R6
  6. sebby

    FRANTA

    Multumesc mult pt info! inseamna ca este destulde ok pretul pe la voi. planul e sa vin pe austria-germania, vreau sa ajung in zona st quentin-paris, plinul l-as fi facut in austria, dar drumul e lung si mai trebuie sa bag si in germania sau franta si de asta voiam sa vad unde e mai bine.Multumesc, inca o data! Numai bine!
  7. sebby

    FRANTA

    Salutare, baieti! Ma bag si eu cu o intrebare pe topicul vostru: Imi puteti spune, va rog, cam care este pretul motorinei prin Franta? Pt autoturism se plateste vinieta? Cat costa? (am in plan o mica iesire cu masina si m-ar ajuta sa-mi fac niste calcule) Va multumesc anticipat!
  8. nici eu nu sunt mecanic dar am primit un sfat de la unul mai demult: ia-i aerul de tot si ar trebui sa porneasca. acoperi cumva admisia de aer si (cu ea conectata prin cabluri la bateria masinii) ii dai putin la automat. am mai pornit vreo 2-3 puturoase in felul asta.
  9. nu mai vorbiti aiureli. nu iti iei r1 pentru "lustruit cariciu". din pct asta de vedere e la fel de eficient un 600 sau poate chiar mai mica. ma rog, probabil r1 nu-i cea mai inspirata alegere pentru inceput, dar daca ai un psihic stabil ai sanse bune sa treci anu
  10. sebby

    Accident Banu Manta

    e bine ca nu e nimic grav.. p.s. nu inteleg subtitlul "smecher vs taxi"
  11. nu am rabdarea de a citi tot topicul, dar parerea mea ar fi ca atunci cand incepi sa arati m..e in stanga si in dreapta trebuie sa fii capabil sa faci fata consecintelor. a se traduce prin oprit si batut pe aia. daca chestia asta nu-ti sta in caracter nu te mai apuca frate sa-i arati semne de tot felu..
  12. faza cu snuru a tinut la multi, si la mine (dar o facusem pe un rs125, nu atingea viteze chiar asa de mari) asa cum spunea cineva mai sus, snurul ala nu se prinde la fel ca in cauciucurile de masina, pt ca astea moto nu au sarme in ele. asa ca incercati si celalalte variante expuse (petece pe interior). spun asta doar pt ca stiu cum e sa dai o carca de bani pe gume noi si sa ti se intample o bucurie de asta la 1-2 sapt dupa ce le-ai pus.. numai bine!
  13. nu cred ca e de la bobina, din moment ce iti da scanteie. incearca sa-i opresti aerul (are un surub pe gatul de la filtrul de aer spre carburator..il opresti) si sa o impingi..dupa ce porneste sa ii deschizi aerul la loc. sa fii atent cate ture de surub ai aerul deschis acum. daca uiti, in mod normal cam 2.5 ture trebuie sa fie deschis..
  14. nu stiu exact cum suna daf-urile alea prima data m-am gandit la ovalizarea discului (santurile alea de pe disc de care vorbea Alveola), dar fiind destul de nou, nu cred ca se pune problema, incearca sa cureti discul cu spray special.
  15. am eu jante. da-mi un pm daca te intereseaza ca sa-ti dau preturi si poze. poti sa cumperi de la um dar e posibil sa nu iesi prea bine cu pretul(undeva pe la vreo 500 de euro, din cate stiu eu, ambele jante) numai bine
  16. pai probabil ai comanda stanga de pe ghidon dusa/fisurata/rupta/sparta ?
  17. nu prea are cum 130. mai iei ceav viteza din pinioane, daca ii pui pt viteza....mai iei vreo 10-15km/h
  18. nu stiu cum e la 50 dar ar trebui sa fie asemanator cu ce e la 125. pe cablul de acceleratie ar trebui sa ai undeva o caseta care sa ti`l "imparta" in 2 - unul spre pompa de ulei - altul spre carburator. verifica pe la caseta aia sa fie prinse la locu lor cablurile in ea..sa nu fie rupta sau altceva de genu asta..
  19. nu cred ca e cu 10 ah..sunt de 9,12 din cate stiu eu..poate ma insel.. in fine.. vezi userul blb (sau www.blb.ro) . are baterii varta, scoruri decente
  20. pe mito nu am mers, desi imi doresc de mult timp sa incerc si un mito. reverse tin sa te contrazic in legatura cu ceea ce spui tu de rs.. eu am avut vreo 8-9 mii dekm cu ambreiaju si nu avea nimic, nu patina, nu nimic. si i-am dat si eu plecari de alea din semafoare la 10 mii de ture in figuri si cacaturi de astea. cablu de km, da..ala sa-l ia dracu mi s-a futut de vreo 2-3 ori..foarte repede cu altceva nu am prea avut probleme..mi se pare chiar exagerat ce spui tu in legatura cu prinderile farului care se rup.. pentru cei carora li se pare ireal un 38 de cai sau ceva de genu..un 125 sport, rs`ul de exemplu, are vreo 34 de cai stock, daca ii pui evacuare completa sport, sa aiba si carburator de 34mm, cu un filtru de aer sport poti sa ajungi destul de usor pe la 38 de cai. cat despre viteze gen 190..nu sunt chiar asa imposibile cu un set de pinioane adecvat. --- Mesaj completat în 05 Aug 2007 11:33 ------------- a..uitasem..de franele rs`ului nu sunt nici eu multumit..dar tind sa cred ca e din cauza placutelor (ferodo). cand am luat-o avea alte placute si functionau destul de bine, dupa ce i-am pus bleauri de astea de ferodo (care le mai si toceam la vreo 3-4 mii) mergeau destul de prost.. dar in comparatie cu franele nsr`ului de exemplu mi se par mult mai bune, cele de pe rs..
  21. bobina pt rotax123 ii trebuie omului pt proba ca a uitat sa mentioneze:) de aia amal sweden.. bafta!
  22. pe mine pe caldurile astea, la peste 40 de grade ma arde cadru..ca se incinta e posibil sa fi trecut printr`o zona in care era aerul mai cald ( de exemplu casele, portile, etc emana caldura si noaptea dupa ce bate soarele asta toata ziua in ele in timp ce pe langa pomi e mai racoare..)
  23. nu stiu daca e cazu la tine dar am avut o data probleme cu o fisa oxidata la capete..poti sa arunci un ochi acolo:)
  24. -118 nu cred sa existe daca vruiai sa scrii 18, raspunsul este nu, nu merge, pentru ca cea de`a treia marime reprezinta diametrul jantei sfat: daca nu gasesti exact dimensiunea aia cauta macar un 130-90-16 sau 120/130-80-16
×
×
  • Creează nouă...