Sari la conținut

sebby

Super Membru
  • Număr conținut

    561
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    sebby_ro

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Dr Tr Severin
  • Carnet moto din
    A1 din 2005, A din 2007
  • Motocicleta
    Suzuki k5 600
  • Numar Moto
    MH-01-UDW
  • Club
    Clubless

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Aprilia Rs125 Extrema, Yamaha YZF R1, Honda CBR 929 RR, Suzuki Gsxr 600 k5
  • Interests
    de toate

sebby's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Aia in principal, mai e si un tuono cam la fel
  2. ), nu, ma mananca-n poponeata sa-mi iau una pt distractie (viraje si cacaturi de genu) si are ceva km. Ma gandeam daca pe langa carcotele de mai sus (electrice, cu toate celalalte anexe, etc) mai au si carcote cu motorul.
  3. Salutare, baieti! Cum sunt rotax-urile astea vis a vis de fiabilitate? Pe la cati km ati ajuns voi/cunoscutii vostrii fara probleme majore la motor?
  4. salutare baieti, ajutati-ma si pe mine cu o idee. la un gsxr k5 600 nu imi merge kilometrajul. deloc. am incercat sa schimb senzorul cu altul de pe alta motocicleta (un bandit, piesele fiind compatibile) si nu a mers nici senzorul banditului pe k5`ul meu si nici senzorul meu pe bandit, ceea ce m-ar duce la concluzia ca este stricat atat senzorul de la k5, dar si o alta piesa. Cum pot verifica treaba asta? ce sa mai incerc sa fac? Multumesc anticipat!
  5. R1 NU este sigur. si as zice ca nu e nici de R6
  6. sebby

    FRANTA

    Multumesc mult pt info! inseamna ca este destulde ok pretul pe la voi. planul e sa vin pe austria-germania, vreau sa ajung in zona st quentin-paris, plinul l-as fi facut in austria, dar drumul e lung si mai trebuie sa bag si in germania sau franta si de asta voiam sa vad unde e mai bine.Multumesc, inca o data! Numai bine!
  7. sebby

    FRANTA

    Salutare, baieti! Ma bag si eu cu o intrebare pe topicul vostru: Imi puteti spune, va rog, cam care este pretul motorinei prin Franta? Pt autoturism se plateste vinieta? Cat costa? (am in plan o mica iesire cu masina si m-ar ajuta sa-mi fac niste calcule) Va multumesc anticipat!
  8. nici eu nu sunt mecanic dar am primit un sfat de la unul mai demult: ia-i aerul de tot si ar trebui sa porneasca. acoperi cumva admisia de aer si (cu ea conectata prin cabluri la bateria masinii) ii dai putin la automat. am mai pornit vreo 2-3 puturoase in felul asta.
  9. nu mai vorbiti aiureli. nu iti iei r1 pentru "lustruit cariciu". din pct asta de vedere e la fel de eficient un 600 sau poate chiar mai mica. ma rog, probabil r1 nu-i cea mai inspirata alegere pentru inceput, dar daca ai un psihic stabil ai sanse bune sa treci anu
  10. sebby

    Accident Banu Manta

    e bine ca nu e nimic grav.. p.s. nu inteleg subtitlul "smecher vs taxi"
  11. "La multi ani!" cu sanatate, fericire si noroc!!! ;)

  12. nu am rabdarea de a citi tot topicul, dar parerea mea ar fi ca atunci cand incepi sa arati m..e in stanga si in dreapta trebuie sa fii capabil sa faci fata consecintelor. a se traduce prin oprit si batut pe aia. daca chestia asta nu-ti sta in caracter nu te mai apuca frate sa-i arati semne de tot felu..
  13. faza cu snuru a tinut la multi, si la mine (dar o facusem pe un rs125, nu atingea viteze chiar asa de mari) asa cum spunea cineva mai sus, snurul ala nu se prinde la fel ca in cauciucurile de masina, pt ca astea moto nu au sarme in ele. asa ca incercati si celalalte variante expuse (petece pe interior). spun asta doar pt ca stiu cum e sa dai o carca de bani pe gume noi si sa ti se intample o bucurie de asta la 1-2 sapt dupa ce le-ai pus.. numai bine!
  14. nu cred ca e de la bobina, din moment ce iti da scanteie. incearca sa-i opresti aerul (are un surub pe gatul de la filtrul de aer spre carburator..il opresti) si sa o impingi..dupa ce porneste sa ii deschizi aerul la loc. sa fii atent cate ture de surub ai aerul deschis acum. daca uiti, in mod normal cam 2.5 ture trebuie sa fie deschis..
  15. nu stiu exact cum suna daf-urile alea prima data m-am gandit la ovalizarea discului (santurile alea de pe disc de care vorbea Alveola), dar fiind destul de nou, nu cred ca se pune problema, incearca sa cureti discul cu spray special.
×
×
  • Creează nouă...