anduvma Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 Motorul de Hoinar este 300 ron iar carburatorul de Java Cz 30 ron Pentru alte informatii nr meu de tel este 0748 214521 Andu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anduvma Postat Mai 16, 2007 Autor Share Postat Mai 16, 2007 carburator CZ - VANDUT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stevendor07 Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 (editat) as avea si yo o intrebare...nu vinzi motorul ala de hoinar si pe bucatzi....m'ar interesa pinionul de la lant...din motor......dak vrei sa vb id de mess stevendor07....... Editat Mai 18, 2007 de stevendor07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anduvma Postat Mai 21, 2007 Autor Share Postat Mai 21, 2007 as avea si yo o intrebare...nu vinzi motorul ala de hoinar si pe bucatzi....m'ar interesa pinionul de la lant...din motor......dak vrei sa vb id de mess stevendor07....... Imi pare rau da nu le desfac oricum poti trimite cotele de pinion poate gasesc ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costin_Hoinaru' Postat Mai 29, 2007 Share Postat Mai 29, 2007 Imi trebuie si mie trenul fix, piesa aia de langa ambreiaj, ca o am da' i s-au rupt 2 dinti si se blocheaza in viteza a 3-a !!!! Ma poti ajuta ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anduvma Postat Mai 29, 2007 Autor Share Postat Mai 29, 2007 Imi trebuie si mie trenul fix, piesa aia de langa ambreiaj, ca o am da' i s-au rupt 2 dinti si se blocheaza in viteza a 3-a !!!! Ma poti ajuta ??? dupa cum am mai spus motoarele sunt complete si nu are rost sa la dezmenbrez iar alte piese nu mai am imi pare rau da nu te pot ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 MAI AI MOTORUL? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 MAI AI MOTORUL? da-i un PM ca nu l-am mai vaz pe aici....tipu-i serios...am luat si eu de la el sau suna-l Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate