Sari la conținut

Costin_Hoinaru'

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    costin_baldovin

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Sat PleaÂşa, Com. Bucov, Jud. Prahova
  • Carnet moto din
    2008

Costin_Hoinaru''s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Va salut. Am o Yamaha Virago 535 2YL (fabricatie 1990) cu urmatoarea problema: unul din pistonasele cu membrana este fisurat, iar in anumite momente, in timpul mersului (nu la ralanti), motorul are cate o intrerupere scurta pe cilindrul alimentat de carburatorul cu pricina. Chestiunea se rezolva simplu si eficient prin inlocuirea pistonasului cu membrana, numai ca ( si acum o dau in vaicareala ), pretul unui pistonas este de 100 Euro . Cineva m-a sfatuit sa intru pe aceasta arie si sa intreb colegii daca nu cumva, poate-poate, vreunul din ei are un pistonas "in plus" ce ii prisoseste, bineinteles, contra-cost, dar la un pret mai omenesc.
  2. http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/sfarsit-de-drum-pentru-un-tanar-de-26-de-ani-din-prahova-amurit-dupa-ce-s-a-izbit-violent-cu-motocicleta-de-un-stalp.html
  3. Am gasit piesa iar acum mai am doar sa o montez shi apoi sa fac neshte ture cu Hoinaru' !!!!!
  4. Avetzi shi voi piesa din fotografia urmatoare, pe bani, nu oricum ???
  5. Vreau shi eu piesa din poza urmatoare, pentru Hoinaru' meu, pe bani nu oricum !!! Multumesc anticipat !
  6. IJ-u ala de care vorbeam il gaseshti la Bucov, acolo unde o sa se tzina shi MotorRock IV !!!
  7. Aceeashi problema am avut-o shi eu. Vezi ca e de la plutitor, ca la mine nu se inchidea, shi imi dadea benzina afara. Am rezolvat problema simplu, trebuia strans un shurub acolo. Ca shi eu impingeam motoreta, pornea, da' se oprea, nu se tura motorul !!!!! Daca tot am intrat in discutie, am shi eu nevoie de o piesa !!! Ai asha ceva ???
  8. Caut piesa asta pentru Hoinarashu' meu, shi daca ma ajuta cineva, dau o bere la MotorRock !!!
  9. Am gasit io un IJ 350 cu acte cu tot - 60 RON !!! Shi cica are shi atash !!! Shi cica mai shi functzioneaza !!! Dubios, nu ???
  10. Am mare nevoie de trenul fix, piesa aia de langa ambreiaj, care schimba vitezele, ca o am da' i s-au rupt doi dinti si se blocheaza in viteza a 3-a. Ma ajuta cineva ???
  11. Imi trebuie si mie trenul fix, piesa aia de langa ambreiaj, ca o am da' i s-au rupt 2 dinti si se blocheaza in viteza a 3-a !!!! Ma poti ajuta ???
×
×
  • Creează nouă...