Bogdan D. Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 (editat) un suport de bagaje, de inox, foarte solid (facut din teava destul de groasa in carne), sudat numai argon, partea stanga e demontabila (ca in caz de pana sa iasa roata mai usor)...mentionez ca e facut pt simson, si deci pe simson se potriveste fara nici o modificare... pret 110 ron si un rezervor de ij lacrima..60 ron cine cumpara rezervoru de ij primeste bonus 2 matrite pt aripi de "ciopar"(fata si spate) Editat Mai 16, 2007 de lebadake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Mai 17, 2007 Autor Share Postat Mai 17, 2007 chiar nu vrea nimeni un portbagaj de inox??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 salut!!! vreau io rezervorul !!! cum facem??? Salve!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ti_foos Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 un suport de bagaje, de inox, foarte solid (facut din teava destul de groasa in carne), sudat numai argon, partea stanga e demontabila (ca in caz de pana sa iasa roata mai usor)...mentionez ca e facut pt simson, si deci pe simson se potriveste fara nici o modificare... pret 110 ron si un rezervor de ij lacrima..60 ron cine cumpara rezervoru de ij primeste bonus 2 matrite pt aripi de "ciopar"(fata si spate) SEUS..POTI SA IMI SPUI SI MIE UNDE POT SA GASESC UN REZERVOR BOBBER SAU CEVA ASEMANATOR...CAT O FI NU CONTEAZA...THENX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_daniell Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Salut lebadake As vrea eu suportu de bagaje pentru simson dar nu acum, nu am banii necesari nu este o proritate acum, dar daca nu il dai pina in vara cind plec in germania ti-l cumpar eu. ID tamas_daniell poate vorbim pe mess RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Iunie 1, 2007 Autor Share Postat Iunie 1, 2007 Salut lebadake As vrea eu suportu de bagaje pentru simson dar nu acum, nu am banii necesari nu este o proritate acum, dar daca nu il dai pina in vara cind plec in germania ti-l cumpar eu. ID tamas_daniell poate vorbim pe mess RESPECT s-a vandut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate