Sari la conținut

tamas_daniell

Membru
  • Număr conținut

    394
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    tamas_daniell

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Petrila
  • Carnet moto din
    29.08.2006
  • Motocicleta
    Yamaha Thundercat
  • Numar Moto
    HD 17 MIG
  • Club
    free rider!!!

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Ij Planeta 5 mobra 50 Yamaha virago250 jawa 350 Hoinar simson sport Suzuki GS500 Yamaha YZF 600R THUNDERCAT

tamas_daniell's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut delete636 ai rezolvat problema cu termistorul? spune-mi si mie ca nu stiu ce sa fac, sa caut o pompa benzina de cielo, arsa, sau sa caut unul identic. Oare yamaha R6 nu are aceasta sonda? stie cineva?
  2. Am auzit numai de bine referitor la intrunirea asta, tare as vrea sa vin si eu cu nevasta, poate mai strang 1,2 prieteni dar pana atunci sa rezolv cu munca. Imi place asta cu intrarea gratis. Poate adera la idee si ceilalti organizatori de intruniri. Vreme buna si asfalt uscat.
  3. Nimic, e prea nesigur din punctul meu de vedere, capul de ungere dublu, sistemul lui de prindere cam nesigur la 180km/h (limita sa ramai fara permis pe 3 luni pe autostrada) nu poti controla debitul de ulei in sensul ca poate curge prea repede uleiul din recipient daca e prea cald afara si sa nu fie suficient timp pentru a unge in intregime lantul(in sensul ca daca vine un debit mare datorita vascozitatii mici la temp. mari surplusul ce nu il preia lantul este aruncat de pe pinion), daca stai la semafor 1 minut ai sanse sa lasi murdarie pe asfalt (nu se opreste procesul de ungere cand stationezi si de exemplu o scoti din viteza) ar mai fi cateva. Avantajul folosiri lobomanului este mult mai mare decat spray-ul si relativ la un pret aceeptabil.
  4. Motorina e sfanta si la spalat lantul si la curatat de ulei janta, bascula si ce mai e. Parerea mea, eu asa procedez si nu mi-a atacat vopseaua sau plasticurile. Si mai una, decat Loboman mai bine ung lantul cu sticluta de ulei in parcare. Salutare la toata lumea
  5. Da domnule si eu iti multumesc Mi-am luat tankbag-ul de la Lidl si imi place, e destul de grosut ca material, fermoarele nu agata, se poate face rucsac si are husa de ploaie. Am vazut pe Louis.de alte produse similare cum ar fi moto-detail, held la oferta, dar asta mi sa parut mai avantajos avand in vedere ca am putut eu sa il studiez sa vad cit de bine e facut. Magneti sunt destul de grosuti si ofera o fixare destul de buna cred, sunt 5 si au diametrul unei monede de 50bani. Din punctul meu de vedere "Cui nu ii convine sa nu cumpere" Salutare si numa bine
  6. Salut 1. Problema cu neutrul am rezolvat-o printr-un releu care inchide contactul in serie cu alimentarea modulului doar cand e stins becul de la neutru. 2. Urmeaza un buton de comanda pentru actionarea manuala plus ledul de stare(indica inchiderea contactului releului de pe circuitul de comanda) sa il scot la vedere langa buto. 3. La inceput si eu am lucrat cu o pompa de sprit dar trage curent cam mare, la fel ca si electrovalva mea de 18W. Mersi de ajutor. Apropo schema si modulul electronic e facut te un coleg de munca.
  7. Salut, pentru cine are nevoie de un temporizator reglabil pe durata actionarii si pentru durata intre actionari, va prezint o schema electrica simpla, functionala 100% cu costuri minime. Mai greu e cu pozitionarea potentiometrului intr-o cutie sa nu ajunga apa la el. Am renuntat la acel temporizator stergatore de parbriz pentru ca sa blocat pe inchis si nu mai intrerupea alimentare electrovalvei. Acum testez temporizatorul nou cu un potentiometru dublu de 1M (in locul celui de 250k) si am ajuns sa reglez durata intre actionari si la 8 minute. IMG.pdf
  8. Vezi ce neserios esti, puteai sa imi zici ca ai de gand sa lasi la pret numai sa mai astept si ti-l luam eu cu 500lei, acum am un Albricht de pe ebay (sunt multumit de el la 41.5E+17E+2xOHS500 = 400lei are radiou incorporat si 3 nivele de volum) Te felicit pentru noua achizitie
  9. Multam de oferta mar deja am un intercom Albrecht ae600s cu buton PPT, urmeaza sa imi cumpar 2 perechi de casti cu microfon pentru casca inchisa si sa vad de o statie CB potabila sau fixa. Cea portabila ce raza de actiune are cu antena ei mica? Nu stiu cum o sa fie cu antena de 150cm pe motor, fara topcase si cu 180km/h.
  10. Dupa ce am primit suspendare pe 30 de zile pentru depasire unei dubite(care circula cu 10km/h) in zona de actionare a indicatorului "depasirea interzisa" m-am hotarat sa imi achizitionez o statie CB pe care o pot folosi si pe mototcicleta, acum sa vedem care se preteaza a fi cea mai potrivita. Midland model Alan 52 MULTI, cu putere 5W este mai buna decat Alan 42 MULTI care are doar 4W, alta tot portabila care ar mai fi? Ar mai fi si statia Intek H 520 Plus care are tot 4W.
  11. tamas_daniell

    Reparatii sei

    Si ce Dariane tu nu ai putea aduce materiale de calitate, jeleuri, rezistente alea, alea si sa ceri numa 100E si e DUBLU TARIF fata de ce practici si atunci faci si tu 4 sei pe luna, eu sigur nu ti-o trimiteam la bani astia (ai vazut ca doar ma pricep) si faceai si tu lucru de foarte calitate (de parca acum nu faci) ca unguri care vand in romania in ungurest Hai lasa concurenta si apucate de treaba ca vad ca ai iar de lucru nu gluma si ti oameni astea ca pe mine.
  12. tamas_daniell

    Reparatii sei

    Asta e tare, nu ma pot opri din ras... hai ma Dariane chear asa jignire ne adresezi la pisicute le faci BOLT
  13. tamas_daniell

    Reparatii sei

    Nu pupi tu dealea! Acolo pot sa tin mufa mea de la viitorul intercom si o bucatica de carpa pentru sters de praf Spaidere sa stii ce eu am vruto asa, inaltata la pasager si foarte moale (am portbagajul si nu iese in evidenta bordura de la terminarea sei) Sunt foarte multumit, rosu ala zici ca e din fabrica cu culoarea motocicletei.
  14. tamas_daniell

    Reparatii sei

    Si acuma sa va delectez privirile cu noua mea sea pe pisicuta Multe multumiri Darian
  15. tamas_daniell

    Reparatii sei

    Spidere stai linistit ca seaua mea e unica! Intreabal pe Darian si vezi ca am dreptate! Nu mai pupa el sea ca a mea si nici nu o sa mai poata sa faca Ori cum e meserias baiatu, ti-l recomand Spidere. :banana: Darian ai apucat sa trimiti azi seaua, poti sa imi dai pe PM contul pentru viramnet, mai bagi o poza cu ea terminata???
×
×
  • Creează nouă...