JhOn Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 a fost un accident pe la titan luni, 14 mai in jurul orelor 16. cine a fost riderul?? pt ca am aflat-o pe ce din masina.. e o proasta de 18 ani care ii spunea de dulce riderului. am inteles ca destul d egrav.. a cam "zburat" cativa metrii, ceva imf imi puteti da? sau cel care a avut acidentul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 a fost un accident pe la titan luni, 14 mai in jurul orelor 16. cine a fost riderul?? pt ca am aflat-o pe ce din masina.. e o proasta de 18 ani care ii spunea de dulce riderului. am inteles ca destul d egrav.. a cam "zburat" cativa metrii, ceva imf imi puteti da? sau cel care a avut acidentul. Din ce in ce mai multe topicuri de acest gen.Sunteti ciocli sau ce?!?!?Morbide pasiune aveti frate ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate