draagood Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 (editat) Imi vand IJ-ul J3 pentru ca vreau sa-mi iau un enduro si nu am bani . IJ-ul a fost reconditionat de curand (este un topic aici in care am pus poze cu pasii parcursi). Inspectia tehnica a fost facuta pe 09.05.2007 (deci mai sunt 2 ani pana expira), asigurarea am facut-o acum o luna pe 6 luni. Nu are modificari, este pe numele meu cu toate actele OK. 400E, negociabil, cu cateva piese. 0723.375.134 (id-ul de Y-mess draagood Mai revin cu poze. 04_04_07_1338.avi Editat Mai 16, 2007 de draagood Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 Spor la vinzare! Sper sa-l vad si io inainte sa-l dai. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 Imi vand IJ-ul J3 pentru ca vreau sa-mi iau un enduro si nu am bani . IJ-ul a fost reconditionat de curand (este un topic aici in care am pus poze cu pasii parcursi). Inspectia tehnica a fost facuta pe 09.05.2007 (deci mai sunt 2 ani pana expira), asigurarea am facut-o acum o luna pe 6 luni. Nu are modificari, este pe numele meu cu toate actele OK. 400E, negociabil, cu cateva piese. 0723.375.134 (id-ul de Y-mess draagood Mai revin cu poze. ok vezi k vb pe mess!!!!! k me intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 ok vezi k vb pe mess!!!!! k me intereseaza ma nene da afacerist mai esti bafta draagood la vanzare...a iesit frumos felicitari, si pacat ca il vinzi, si mai pacat ca nu sunt fan izh ca ti-l luam bafta PS:ai primit carbu?dai o bere la ciclobur PS2:si a mea e pe vine...watch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 spor la vinzare tata arata fff bine motorul ....stiu cita pasiune sa pus ptr reconditionare ....sa nu incapa pe mina unuia care sa isi bata joc de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate