Jump to content

cicloburu

Super Membru
 • Content Count

  2,687
 • Joined

 • Last visited

About cicloburu

 • Rank
  MeZe-riaş cu Ural

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  București
 • Carnet moto din
  A-1995, B-1991
 • Motocicleta
  Ural M63
 • Numar Moto
  B 69 UOG

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Mobra 50, MZ ES 250/1.
 • Interests
  Întîi de toate: fetele mele; apoi... munte - în toate formele, fotografie, old rock music, biciclete de curse şi motociclete clasice.

Recent Profile Visitors

10,396 profile views
 1. Man, o mașină pentru voucher (cu ceva diferență din partea mea) nu te coafează?
 2. Motociclistul îmi e prieten și, din fericire, nu e-n stare gravă, cum aiurea e scris în articol. Nu e nici în stare perfectă, avînd fractură de peroneu și tibia dislocată din gleznă, dar a fost operat și se va recupera. Dinamica accidentului e simplă, a derapat ușor pe nisip, a început să-i vobleze și a pus piciorul jos. Greșeală din sperietură. Cînd a pus piciorul a căzut. Scărița l-a lovit în gleznă și atunci s-a produs fractura. Nu știu ce viteză avea, dar nu e genul vitezoman, din contră. Experiență pe motociclete de aproape zece ani, cu asta merge de doi ani. Dar e biciclist de vreo 45 de ani și monitor de schi.
 3. Ha! Ha! Io mai am coada! N-am pierdut vreun pariu (și nici n-am primit nepoate la schimb )
 4. Trei gloanțe-n piept a primit Micky, trei difuzări la radio a avut ieri această piesă care i-a fost dedicată lui, cît și tuturor morților... Nu-i cam mult?
 5. A mai trecut un an. Parcă mai rău decît ceilalți... Idealurile noastre de acum 29 de ani sînt batjocorite de șleahta ordinară care s-a cocoțat în vîrful statului. „Copiii noștri vor fi liberi!” Oare? Am refăcut clipul despre primul mort din București (precedentul nu mai există pe iutub). Să ne amintim de zilele acelea de speranță!
 6. Neața, doamnelor și domnilor! „Oficial” îmi anunț retragerea de pe forum pentru o perioadă nedeterminată. Nu-s supărat pe cineva sau pe ceva, poate numai pe mine pentru că-mi pierd timpul aiurea. Ideea e că am ceva proiecte care-mi vor cere timp și atenție, așa că nu voi mai avea vreme de scris. Poate voi mai intra să vă citesc, iar cei care remarcați c-am trecut p-aci să țineți minte că vă salut! Sper să mi se simtă lipsa și aici și la pasionații de la... pasionați! Toate bune! Vă țucă Buru!
 7. E greu, fetele au deschis ochii cu ea în preajmă. Suzi era o pisică foarte atașată de familie, dar nu prea prietenoasă cu cei din afară. I-a zgîriat și scuipat pe aproape toți care au venit pe la noi... Dar pe fetele mele le-a lăsat să-i facă orice doreau ele! N-a scos nici măcar o singură dată vreo gheară la ele. Am zis că ne-a adoptat ea pe noi pentru că chiar așa am simțit. Noi am primit-o cînd avea trei ani și fata cu care stătuse pînă atunci ne-a rugat să avem grijă de ea pentru șase luni, cît timp e la studii în SUA. A venit după un an, Suzi a sărit la ea în brațe, s-au pupat și s-au jucat un minut, după care s-a urcat la mine-n brațe și s-a întors cu spatele la fosta prietenă. Ăla a fost semnul că ne-a ales pe noi. Și a mai trăit aproape 16 ani de-atunci!
 8. 1. Nu cred că iau alta, cel puțin nu acum... Vedem... 2. Parc-aș fi avut o presimțire cu chinezu'... Ce să zic? Oi fi io sceptic??? Bagă tare d-asta românească, s-au mai făcut și alții bine cu ea! Nu DOAR la țuică mă refer! Ci și la pastramă, brînză, ceapă... etc!
×
×
 • Create New...