pistolaru Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 Dupa aproape 2 ani de la achizitie, am decis ca e momentul sa fac o prima serie de modificari pe mobra mea. later edit: very old news am sters detaliile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 Foarte misto Un sound clip se poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 foarte tare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Mai 17, 2007 Autor Share Postat Mai 17, 2007 Un sound clip se poate? Sorry, nu-i place sa faca play-back. Numai live . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 ce tare...cica numa live... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 Bai dar ai facut economie la scutece grav daca ti-ai tras Termignoni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Mai 19, 2007 Autor Share Postat Mai 19, 2007 Radule, mi-am primit destul acasa... Mai bine spune-mi cu ce ma imbraci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate