eggprotect Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 Ma refer la cel de 49 cm cubi pe carburator .... !! Vreau sa iau unu nou ma refer la cel de 2100 euro !! si daca se poate postati o poza !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me_stz Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 45 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eggprotect Postat Mai 18, 2007 Autor Share Postat Mai 18, 2007 cel cu 80 in bord delimitat daca i-l scoti dupa radoj .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 hahaha deja imi e simpatic pustiu ba fii antena,daca dai cu ulei pe discu fata de frana prinde cam 100-105...da` fii atent,uleiu sa fie de masline neaparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 hahaha deja imi e simpatic pustiu ba fii antena,daca dai cu ulei pe discu fata de frana prinde cam 100-105...da` fii atent,uleiu sa fie de masline neaparat bha il induci in eroare...nu te lua dupa femeia asta...ca sa reduci forta de frecare foloseste vaselina industriala pe etrieri si pe discuri...si pe jenti sa nu uit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 bha il induci in eroare...nu te lua dupa femeia asta...ca sa reduci forta de frecare foloseste vaselina industriala pe etrieri si pe discuri...si pe jenti sa nu uit aa da ba,ai dreptate...pardon sefu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 hahaha deja imi e simpatic pustiu ba fii antena,daca dai cu ulei pe discu fata de frana prinde cam 100-105...da` fii atent,uleiu sa fie de masline neaparat daca nu ii ulei virgin, tot de geaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me_stz Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 aaaaa si daca pui gin in rezervorul de benzina iti ia 110. am testat eu! (nu trebuie sa-l delimitezi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 eu , i-au maxim cand vad cum face cineva un topic nou , si pune o intrebare stupida.. ! Si eu ma abtin sa nu fac topic nou , si sa tot caut Asta o facut 3 topicuri cu aprilia sr , ''care ii mai bun '' ''despre el'' , si acum , ''cĂĄt prinde ''' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 eu , i-au maxim cand vad cum face cineva un topic nou , si pune o intrebare stupida.. ! Si eu ma abtin sa nu fac topic nou , si sa tot caut Asta o facut 3 topicuri cu aprilia sr , ''care ii mai bun '' ''despre el'' , si acum , ''cĂĄt prinde ''' ... ...poate ii e foame Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me_stz Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 si pun pariu ca isi ia first bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 si pun pariu ca isi ia first bike taci mai k e hotarat baiatul sa-si ia SR.....de ce crezi tu k a facut 3 topicuri diferite?maine se duce,isi scoate alocatia si se duce sa isi cumpere SR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 (editat) te iau la vrajeala astea.. daca vrei sa iti prinda peste 100, trebuie sa ungi cureaua cu vaselina.. da multa... si la discu de la frane mai bine ia flexu si taiele ca sunt puse aiurea.. Editat Mai 18, 2007 de redeye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S George Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 Habar nu aveti, modelul respectiv prinde garantat si testat 320 km/h! Cu conditia sa dai un bacsis gras la mecanicu' de pe TGV-ul de Paris-Londra sa-l urce pe shustache la dansul in agregat. Bine, ar mai fi varianta ca daca-l "catapultezi" de la etaju' 28 s-ar putea sa prinda vreo 400. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 Habar nu aveti, modelul respectiv prinde garantat si testat 320 km/h! Cu conditia sa dai un bacsis gras la mecanicu' de pe TGV-ul de Paris-Londra sa-l urce pe shustache la dansul in agregat. Bine, ar mai fi varianta ca daca-l "catapultezi" de la etaju' 28 s-ar putea sa prinda vreo 400. are si el dreptate! dar sa faci mai intai ce ti-am zis eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me_stz Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 bah eggprotect nici macar un mersi pt informatii nu stii sa zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 ma sa stiti ca nu sunteti toti chiar asa caterinca precum incercati sa pareti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me_stz Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 ma sa stiti ca nu sunteti toti chiar asa caterinca precum incercati sa pareti caterinca e ca a mai deschis un topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 Saracul copil ce il mai chinuiti Lasa ma ca te faci tu mare si ne dai clasa...treci tu cu bicicleta pe langa noi care ne vom chinuii cu o amarata de Busa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 hahaha deja imi e simpatic pustiu ba fii antena,daca dai cu ulei pe discu fata de frana prinde cam 100-105...da` fii atent,uleiu sa fie de masline neaparat Nu baga ulei de masline. Am incercat si eu cu din-asta. (reverse stie ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 Nu baga ulei de masline. Am incercat si eu cu din-asta. (reverse stie ) si? ce s-a intamplat? spune-ne si noua reverse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 Probabil s-a intamplat sa se duca cu el pe frana pana in prima masina din fata lui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 nou model de SR are limitare electronica de turatie si atat. Tb schimbat CDI-ul; alta limitare nu are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate