Lao Postat Septembrie 3, 2004 Share Postat Septembrie 3, 2004 Frumushica rau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Septembrie 3, 2004 Share Postat Septembrie 3, 2004 bleah, am spus-o si p[e sbz...designeru are fetishuri cu olitze , altfel nu imi explic saua aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lao Postat Septembrie 3, 2004 Autor Share Postat Septembrie 3, 2004 bleah, am spus-o si p[e sbz...designeru are fetishuri cu olitze , altfel nu imi explic saua aia Hai mah,Coxandrele,ca tot a ta e mai frumoasa. Nooooott!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Septembrie 3, 2004 Share Postat Septembrie 3, 2004 ce sti tu ma hondarule despre moto agresive? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Septembrie 3, 2004 Share Postat Septembrie 3, 2004 i'm inlove Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 Arata foarte bine, in afara de toba aia sub sa, care nu-mi place deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babanu Postat Septembrie 8, 2004 Share Postat Septembrie 8, 2004 e bine ... da' ce, ale noastre ce-au ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Septembrie 8, 2004 Share Postat Septembrie 8, 2004 babane, stai linistit ca o sa creasca pretu la vekiturile noastre cand apar babybikes astea....sint facute asa rotund sa nu se intepte americanii aia destepti in ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babanu Postat Septembrie 10, 2004 Share Postat Septembrie 10, 2004 da, da le vindem si ne luam mercedesuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate