shuvyx Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 Superb...Extraordinar....Am simtit "fluturasi" in stomac citindu-va povestea........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 Asta e un drum pe care neaparat vrem sa il facem si noi anul asta in 2 zile. Si sper sa avem parte de zile cu soare Felicitari!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 (editat) Asta e un drum pe care neaparat vrem sa il facem si noi anul asta in 2 zile. Si sper sa avem parte de zile cu soare Felicitari!! Macar voi sa aveti parte de asfalt uscat.Eu cel putin parca is blestemat...unde ma duc, ploua. Si azi am dat o tura pe cheia si si m-a stropit putin. Frumocsule! Editat Iunie 3, 2007 de burlaco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate