Sari la conținut

La Ce Folosim Un Speed-bike?

motormaniac1
 Share

Postări Recomandate

Retiani are dreptate in ceea ce spune in multe privinte ca de exemplu faptul ca nu stiu pilota un speed asa cum stie el sau cum stiu baietii din Cluj, dar nu am avut niciodata macar un scooter, ci doar motoare de speed, chiar daca de 50, 125 si 250cc. Pe motoare mai mari am fost de cateva ori, iar ceea ce am declarat ca am simtit eu este 100% adevarat. Restul, asa cum am mai spus, sunt din citite, auzite si VAZUTE... Iar pe Topa si Feleac am fost si cu "capra" si fara... Tot ceea ce am scris pe acest site a fost din pasiune pt ceva ce eu, care nu sunt un muritor de foame in nici un caz, imi pot permite si pot visa la senzatiile pe care le poti obtine cu un speed. Din pacate am avut anul trecut de facut multe investitii putin mai importante (casa, masina, afaceri...), lucru care ma privat de a-mi putea cumpara un motor adevarat. Dar acest lucru nu va mai dura mult pt ca deja am adunat ceva "la ciorap" si pt ca nu vrau sa las randurile de speed-eri din Cluj sa se rareasca... N-am vrut sa jignesc sau sa ofenses pe nimeni de aici, cu atat mai putin pe Tibi Retiani, care cel putin a afost primul motociclist care mi-a aratat o rana adevarata provocata de un accident moto... Iar asta nu m-a descurajat si nici nu ma speriat, ci m-a facut sa vad ca pasiunea nu se opreste chiar asa de usor. Si cred ca tu Tibi sti asata cel mai bine.

Oricum cred ca nu o sa mai scriu pe acest site, deoarece se pare ca unii oameni (asa cum zicea si oresti) nu stiu incuraja o pasiune ci doar sa-i dea in cap. Pacat, pt ca multe lucruri bune se intampla si vorbind nu numai facand. Si cred ca si tu Tibi ai plecat de la vise si vorbe, si nu te-ai nascut direct pe Kawa... :D :P

Sanatate maxima si sa ne vedem mai fericiti si mai bine dispusi la intalnirea de la Cluj... cu sau fara motoare :lol: :lol: :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 159
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Si inca un lucru deosebit de important zic eu...: Cei care scriu pe aceste site-uri nu cred ca vor sa obtina niste discutii gen interogatoriu SRI, ci mai degraba sa dea libertate unei comunicari intre pasionatii de motoare, comunicare care altfel nu se poate realiza chiar intotdeauna asa de usor. Dovada cred ca este si faptul ca acest topic, postat intamplator de mine, are cei mai multi vizitatori de departe si cele mai multe raspunsuri... Si cred ca asta reflecta dorinta noastra a tuturor de a discuta si analiza si pareri sau ganduri si nu numai date tehnice si masuratori de performante...

PAREREA MEA...

p.s.: aceste randuri respecta normativele impuse pe acest site cu privire la atacarea unei persoane sau grup de persoane si lezarea morala a acestora.

Link spre comentariu

Pai afla ca nici eu nu am sa mai scriu pt ca aici se face mai mult zarva de cei ce nu au motoare si de cei care viseaza la ele iar daca am spus ceva de tine nu am spus o cu rautate sau sa te descurajez ci sa nu vb de niste chestii pe care nu ai de unde sa le stii mai victor stii bine ca am dreptate oricum abia astept sa iti cumperi un motor ca sa visezi intradevar pt ca atunci visezi cu ochii deschisi la tot ce ai relatat tu in mai multe randuri si sa ne vedem ca sa vb mai multe face to face iar pt ceilalti am un mesaj:de acum incolo baieti scrieti ce vreti si faceti procesul etapei cat vreti pt ca cu asta ramaneti cu povestile

Link spre comentariu

OK

Nu stiu daca Tibi va mai posta pe acest site, dar eu oricum sper ca macar sa mai citeasca din cand in cand cate ceva de pe-aici, ca nu strica... Macar5 te mai distrezi si tu cu ineptiile altora... :P :lol:

Apropo, daca tot sunt in discutie cu tine... Stiu ca ai tinut multe motoare pe Germania si acelasi lucru vreau sa-l fac si eu pt ca am pe numele cui sa-l pun acolo. Intrebarea era cat timp pot sa stau in RO cu numerele alea si cam cat e taxa care trebuie platita in Germania (asigurare, impozit...). Poti sa raspunzi sau nu... Oricum e o rugaminte... :D

Mersi mult de intelegere...

Link spre comentariu

• 5 years later...
N-a avut ce face si le-a citit pe toate! Si eu le-am citit, dar am zis ca mai bine l-e las moarte!

daca tot sa redeschis si ca sa fiu on topic ,eu prefer vitezanele pt ca imi plac foarte mult ca aspect imi place sa simt puterea lor (in special cand faci o depasire) precizez ca nu miam luat motor pt a face naveta sau pt a ma strecura mai usor prin oras,e pur si simplu pt a ma distra a ma relaxa pt ca ma simt minunat atunci cand vremea si timpul meu liber imi permite sa ies cu moto la o plimbarica

Link spre comentariu