Dobrescu Postat Septembrie 6, 2004 Share Postat Septembrie 6, 2004 Cum vi se pare? Ciudatenie facuta de dragul de a fi doar ciudata? Mai multe detalii aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 cu asa ceva furi showul la orice trike cateodata regret ca nu am facut pasul spre "unicitate" , motor ducati 900 cmc, mai multa forta decat ar fi fost nevoie.....o macheta mai jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 asta-i pe bune si ii zice bitatra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 Mie mi se pare misto de tot ca design Mantra asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arian46 Postat Noiembrie 24, 2004 Share Postat Noiembrie 24, 2004 E interesanta,dar as prefera altceva....4 tobe....cam mult. Dupa mine singurul motor cu 4 tobe care arata SUPER e Agusta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Noiembrie 26, 2004 Share Postat Noiembrie 26, 2004 Eu o consider ca are un design super. Ca nu a prins la public ... asta poate shi din cauza pretzului. Dar mi-ash dori un motor ca asta mai ales ca are motor Ducati ... ca majoritatea "Bimotelor". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
17 rosso Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 Designul e beton, motorizarea e desteapta. Oricum, la sub 500 de exemplare produse, sint destul de rare la second-hand, fiind in general pastrate de impatimiti. Daca nu aveam oferta cu Cagiva mea imi luam o Mantra second cu siguranta. E un motor fara virsta, cu nume greu. Bimota oricum da lectii in materie de finisaje. ....si uite asa m-am trezit vorbind despre design ciudat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 Mai baieti! astai frumos de tot! interesant, dar frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 mie imi place. italienii lanseaza mereu ceva mai altfel dar frumos rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate