Sari la conținut

Ia uite cine ne invata pe noi


Cristi_M
 Share

Postări Recomandate

Fiul consilierului ministrului Administraţiei şi Internelor, Virgil Vochina, a fost ranit, luni dupa-amiaza, într-un accident rutier, în timp ce conducea fara permis o motocicleta pe Calea Calaraşilor din Capitala.

Potrivit Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, în jurul orei 17.40, Laurenţiu Ion Cicu (22 de ani) conducea un autoturism marca Peugeot, pe Calea Calaraşilor, dinspre strada Traian catre Piaţa Hurmuzachi.

Cînd a ajuns la intersecţia cu strada Delea Veche, circulînd la culoarea verde a semaforului electric, Cicu a virat la stanga, fara a acorda prioritate de trecere vehiculelor care veneau din sensul opus. În acel moment, autoturismul Peugeot a fost tamponat în partea dreapta de o motocicleta Yamaha, condusa de Tudor Virgil Vochina (22 de ani). Potrivit poliţiştilor, Tudor Vochina nu avea permis de conducere.

În urma accidentului, Tudor Vochina a fost ranit grav şi a fost internat la Spitalul Universitar de Urgenţa Bucureşti, el suferind o fractura de femur. Sorin Oprescu, directorul spitalului a declarat ca tînarul va fi supus, miercuri, unei intervenţii chirugicale.

Atît şoferului maşinii, cît şi lui Tudor Vochina li s-au recoltat probe de sînge pentru a se stabili daca au consumat bauturi alcoolice, deşi cei doi nu emanau vapori de alcool în aerul expirat. Potrivit DGPMB, în acest caz s-a întocmit dosar de cercetare, care va fi înaintat pentru soluţionare Tribunalului Municipiului Bucureşti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asta e fisu lu ala care avea emisiunea aia pe TVR 1 Reflectii rutiere, nu?

Da bine l-a mai educat tacsu, politist de cariera> :banana:

Oricum greseala noastra, sau a lor(automobilisti), se plateste scump!

Asta asa e si la fel va fi si pe viitor! :blbl:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Potrivit DGPMB, în acest caz s-a întocmit dosar de cercetare, care va fi înaintat pentru soluţionare Tribunalului Municipiului Bucureşti.

cine a spus bazaconia asta nene ? 'drumul' dosarului penal: politist cercetare la fata locului-pr.verbal > organ cercetare penala min. interne > procuror > instanta de judecata (tribunalul ?!!! as, judecatoria ...). etapele vor fi parcurse in parte/total in f.de gravitatea cazului. si e grav. lupul moralist a fost dat in vileag. :banana:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...