kmy Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 am un Pegaso Cube din 1998 si mi-a curs uleiu din telescopul spate. stie cineva daca se poate inlocui doar semeringul (si pe unde as gasi) sau sa caut alt telescop. daca stiti vreunul second hand sau daca nu chiar si nou ... va rog un mesaj. mersi mult Camil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LGO Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 am un Pegaso Cube din 1998 si mi-a curs uleiu din telescopul spate. stie cineva daca se poate inlocui doar semeringul (si pe unde as gasi) sau sa caut alt telescop. daca stiti vreunul second hand sau daca nu chiar si nou ... va rog un mesaj. mersi mult Camil Un articol despre reconditionarea amortizorului spate: ricondizionaremonopegaso.pdf mai multe despre pegaso aici: /index.php?showtopic=80133 Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate