AnDreas01 Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 SALUT!In Craiova exista in sfarsit un club al scuteristilor.HSB vine de la HOOD STAR BOYZ.puteti intra pe siteul nostru peste o sap cnd va fi gata.dak vreti mai multe detalii vb pe messenger id-ingerasu01. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 ba andrei ) schimba ala ca nu ai RS in primu rand si in al doilea schimba si numaru ca nu ai numar pe scuteru tau ) ba hotz esti ) navem ba nevoie de club ca deja e CSR-U care e peste tot in romania! daca vrei sa intri in clubu nostru call me!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Mai 25, 2007 Autor Share Postat Mai 25, 2007 ba alberto tu habar nu ai dak am eu rs sau nu!ai un amarat de piaggio liberty si faci si tu pe smecheru aici!ai noroc ca nu te baga baieti astia de pe aici in seama!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 Lasa-l ma ca el e copil si adevarul e ca nu prea il baga nimeni in seama...lasa sa posteze si el sa se simta bine...treaba ta daca ai sau nu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 Lasa-l ma ca el e copil si adevarul e ca nu prea il baga nimeni in seama...lasa sa posteze si el sa se simta bine...treaba ta daca ai sau nu... Baga si tu la profil anul nasterii , sa vedem daca ai peste 16 ani Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Mai 25, 2007 Autor Share Postat Mai 25, 2007 salut!ma baieti va veti convinge daca am eu rs sau nu si veti vedea ce bantuie alby!peste jumate din site e gata!eu am 15 ani si nu am perimis dak era vb de mn(catastyle).am vazut ca aici sunt uni baieti de treaba da unii nu au ce face. ba alberto e adevarata ca acum o sap am avut dna da nu il mai am mai intreseazate si tu.....corni frumos siteu tau!!!sal si de cnd faci tu parte din CSR ba?ca nici macar nu ai vorbit cu baieti aia te bagi si tu asa ca esti in CSR da nici casca nu porti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreas07 Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 Salut baieti, eu andrei si cu inca un prieten administram siteul HSB. Va pot asigura ca siteul HSB va putea fi vizitat in cam 4 zile........ mai am ceva de lucrat la el si mai e ceva andrei chiar ara rs 50... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 (editat) Baga si tu la profil anul nasterii , sa vedem daca ai peste 16 ani Tovarasu' , anul nasterii este 1988 dar ce conteaza asta???tu ai face mai bine sa te uiti la toate posturile lui alby si ai sa te convingi.Pana atunci stai in banca ta , sau esti si tu vreun copil dinasta cu gura mare??? corni frumos siteu tau!!!sal si de cnd faci tu parte din CSR ba?ca nici macar nu ai vorbit cu baieti aia te bagi si tu asa ca esti in CSR da nici casca nu porti Mersi mult...si lasa-l pe alby ca e copil, ti-am zis...lasa-l in pace... Editat Mai 25, 2007 de yOCorni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Mai 25, 2007 Autor Share Postat Mai 25, 2007 ai dreptate corni!poate vin prin caracal dupa 25 ca atunci termin cu examenele si ne intalnim mai vorbim si noi deale scuterelor!poate vine si OVK!!sau poate vii tu...ce zici?? baga si tu id meu in lista ingerasu01 mai vb.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreas07 Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 Salut baieti, mai e putin pana dam drumu la siteul HSB asa ca sa le inchidem gura alora de genu alby...etc. etc. Oricum o sa fie ceva foarte misto o sa vedeti cred ca miercuri maxim e gata......... Asa ca alby.......... de data asta nu ai nimerit-o asta e mai greseste omul da n-are nimic daca tot esti in CSR nu te intereseaza de HSB........... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 (editat) Salut baieti, mai e putin pana dam drumu la siteul HSB asa ca sa le inchidem gura alora de genu alby...etc. etc. Oricum o sa fie ceva foarte misto o sa vedeti cred ca miercuri maxim e gata......... Asa ca alby.......... de data asta nu ai nimerit-o asta e mai greseste omul da n-are nimic daca tot esti in CSR nu te intereseaza de HSB........... ba ma lasi cu textele astea cu HSB cu prostiile voastre ce ma intereseaza pe mine de HSB-ul vostru eu am spus ca nu are fiindca stiam ca are DNA-u;) asa ca shtttt Lasa-l ma ca el e copil si adevarul e ca nu prea il baga nimeni in seama...lasa sa posteze si el sa se simta bine...treaba ta daca ai sau nu... bine ma ca sunt eu copil da cand aveam eu scuter voi nici bine nu stiati sa mergeti cu bicicleta Editat Mai 25, 2007 de alby Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 26, 2007 Share Postat Mai 26, 2007 topic closed!!!! :cheers: ar trebui sa dau de-a warnuri, da va iert de data asta :crack: lipseste omu o saptamana si s-a umplut forumul scuteristilor de off topicuri :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate