dragos90 Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 am un piaggio stalker de 49 in 2 timpi.ce ulei imi recomandati sa pun ca amestec? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 cauta`ti ceva cu compozitia sintetic sau full-sintetic , sunt mai scumpe dar se merita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 cel mai scump , dak ai bani.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 (editat) daca nu vrei sa se uzeze motoru repede si ai bani iati cum a zis si catastyle full-sintetic pt scutere in 2 timpi! E piaggio, du-te la ei la paneuro si o sa iti recomande ce ulei e bun pt el. Eu am dat pe un ulei in jur de 30 ron.. Editat Mai 24, 2007 de redeye Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 ia de la OMV full-sintetic eu bag numai de la OMV benzina si uleiul nu am bagat inca dar ar trebuii acum ca il am la "renovat" revin cu niste poze la PIAGGIO:) cu el in renovare:)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos90 Postat Mai 25, 2007 Autor Share Postat Mai 25, 2007 am auzit ca e bun si castrol super TT.ce parere aveti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 daca nu vrei sa se uzeze motoru repede si ai bani iati cum a zis si catastyle full-sintetic pt scutere in 2 timpi! E piaggio, du-te la ei la paneuro si o sa iti recomande ce ulei e bun pt el. Eu am dat pe un ulei in jur de 30 ron.. ce ti-au recomandat cei de la paneuro? ca eu bag de la omv si nu stiu cat de bun e, fata de cel original de piaggio! si de unde il iei? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 ce ti-au recomandat cei de la paneuro? ca eu bag de la omv si nu stiu cat de bun e, fata de cel original de piaggio! si de unde il iei? mie mi-au recomandat ulei in 2 timpi de la CASTROL ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 tineti minte 3 cuvinte : motul,yacco,repsol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 Tinem, tinem...1L de Motul Full Syntethic 2T e 51lei iar OMV Bixxol 2T-S(100% si asta) e 52lei, oare sa nu fie nimic de capu' la varianta a doua? Eu d'asta am si ce am observat fata de semi e ca nu imi mai scoate atat fum si trage mai "uniform", ah si sa nu uit gazele de esapament au alt miros, evident. Totusi am incredere in austriecii astia. Alte pareri? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 Am si eu o intrebara. Mobil1 Super 2T este bun? Am incercat peste tot pe la mine prin oras sa gasesc altceva si nu este nimic mai bun ca ala, dar o fi bun de ceva??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos90 Postat Mai 25, 2007 Autor Share Postat Mai 25, 2007 am auzit ca motul e unul dintre cele mai bune uleiuri pentru motoarele in 2 timpi.ce imi recomandati mai bun si sa nu fie mai accesibil? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 Tinem, tinem...1L de Motul Full Syntethic 2T e 51lei iar OMV Bixxol 2T-S(100% si asta) e 52lei, oare sa nu fie nimic de capu' la varianta a doua? Eu d'asta am si ce am observat fata de semi e ca nu imi mai scoate atat fum si trage mai "uniform", ah si sa nu uit gazele de esapament au alt miros, evident. Totusi am incredere in austriecii astia. Alte pareri? de unde iei tu bixxol cu 52 de lei? la omv rahova e 32 de lei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 26, 2007 Share Postat Mai 26, 2007 mai exista destule topicuri pe subiectul asta!!! precum si discutii intre noi si service scutere!!! chiar trebuie sa faceti topic nou pt orice prostie??? topic closed!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate