sorin Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 Ei dupa cum ziceam luni trebuia sa merg la plimbarica. Avand in vedere ca nu s-a anuntat nimeni, am zis ca nu are rost sa astept lunea, sa iau pensionaru la plimbare, si sa plec Duminica. Zis si facut, la 10 la Miorita. Asa arata cineva trezit la 9.30 sarit in bocanci si plecat la plimbare (fara tigara si fara cafea de dimineata). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 7, 2004 Autor Share Postat Septembrie 7, 2004 (editat) asa e intampinat pensionarul de servici. ghiciti cine lipseste ? Editat Septembrie 7, 2004 de sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 7, 2004 Autor Share Postat Septembrie 7, 2004 iata si pensionarul. de fapt am asteptat sa plece in concediu sa pot scrie asta. sa stiti ca e super ok sa mergi la plimbare cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 7, 2004 Autor Share Postat Septembrie 7, 2004 la Ploiesti ne-a asteptat "raza de suare" sa ne dea buna dimineata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 7, 2004 Autor Share Postat Septembrie 7, 2004 acum, pentru cei carora li se pare ca sta cineva pe motorul meu, sa apese tasta 5 (se vede-n fundal, in cerc roshu). prietenii stiu de ce. ceilalti sa vada topicu: /index.php?showtopic=10204 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 7, 2004 Autor Share Postat Septembrie 7, 2004 (editat) perspectiva asta arata cam european nu? Editat Septembrie 7, 2004 de sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 7, 2004 Autor Share Postat Septembrie 7, 2004 Iete o motoreta la Sinaia. Cine-o fi uare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 7, 2004 Autor Share Postat Septembrie 7, 2004 si urma scapa turma da ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 7, 2004 Autor Share Postat Septembrie 7, 2004 "de-aia nu se incalceste" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 7, 2004 Autor Share Postat Septembrie 7, 2004 aici trebuia sa fiu eu, dar am trecut cu viteza luminii, ce naiba, mai repede ca nu se vedea lumina de la far, si-a iesit asta cu dacia.... altfel nu-mi explic.... toti stim cum arata Rasnov-ul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 7, 2004 Autor Share Postat Septembrie 7, 2004 dupa umila mea parere cea mai reusita poza a mea pe motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 7, 2004 Autor Share Postat Septembrie 7, 2004 observati cu ce viteza stateam ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 7, 2004 Autor Share Postat Septembrie 7, 2004 iete cum se incalceste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 7, 2004 Autor Share Postat Septembrie 7, 2004 (editat) dansii mergeau la mare.... Editat Septembrie 7, 2004 de sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 7, 2004 Autor Share Postat Septembrie 7, 2004 lectii: turing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 7, 2004 Autor Share Postat Septembrie 7, 2004 speeeeeeeeeed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 7, 2004 Autor Share Postat Septembrie 7, 2004 piatra craiiului ... cu capu'n nori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 7, 2004 Autor Share Postat Septembrie 7, 2004 in drum spre bran... tot cu nori. am scos pantalonii de ploaie sa se sperie norii aia urati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 7, 2004 Autor Share Postat Septembrie 7, 2004 Marcela ne arata ceva. nu mai stiu ce. cred ca asta inseamna "doar atatica" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 7, 2004 Autor Share Postat Septembrie 7, 2004 baiazide, sa platesti fetii copiraitu la cornitze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 7, 2004 Autor Share Postat Septembrie 7, 2004 o data am pus mana pe camera... sau e reclama la casti de-alea shmechere ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 7, 2004 Autor Share Postat Septembrie 7, 2004 pana sa declanseze aparatu am si trecut, se vede unde am atins cu slaideru (foarte misto drumul ala) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 7, 2004 Autor Share Postat Septembrie 7, 2004 si cum foamea e mare... si nori afara... sa mirosim niste floricele!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 7, 2004 Autor Share Postat Septembrie 7, 2004 parcare de incepator sau pur si simplu naturala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 7, 2004 Autor Share Postat Septembrie 7, 2004 pe numele ei, "fetita". 1.7mil si e a ta! ochii negri cat traiesti.... lalalaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate