Sari la conținut

Ce Gust Naspa Are Asfaltul :)


tilik
 Share

Postări Recomandate

Salut baieti. Chiar azi citeam sectiunea asta si credeam ca nu o sa postez niciodata aici, dar s-a produs inevitabilul. Stiti vorba aia? Sunt doua grupe de motociclisti. Aia care au cazut si care vor cadea. Am avansat la prima :crack:

 

Azi veneam dinspre Magheru si ma duceam spre Unirii. Exact la rond la Universitate, opresc la semafor intre masini. Stau un pic si se face verde. Porneste unu cu o dacie si pornesc si eu. Vroiam sa ma incadrez pe banda sa ajung la pasajul de la Unirii. Aveam cam 40 km\h. Eram pe banda doi si intru in intersectia de la Universitate. Deodata se trezeste ala cu dacia ca vrea sa faca dreapta si ca era incadrat naspa si pune o frana sanatoasa. Eu in spatele lui, am piscat frana de fata, s-a cam ridicat spatele si am prins un damb. Mi-a fugit fata si dupa aia nu am putut sa o mai tin. Am cazut. Nu aveam viteza mare. Incetinisem destul de mult. Am scapat numai cu o mica zgarietura la picior si cu motorul f putin zgariat. Un pic toba, capacul de la motor, cornul si carena. Zgarieturi mici. Era si politia pe acolo. L-au oprit pe ala si i-au dat o amenda de 780 mii si 2 puncte penalizare pt neincradare. Ideea este ca nu puteam sa-i cer asigurarea pt ca masina lui nu avea nici un semn de lovitura. Si daca ma duceam la sectie, in urma constatarii, imi luam si eu amenda ca nu am pastrat distanta regulamentara. Nu am putut sa fac altceva decat sa-l bag undeva si sa-l scot si dupa aia sa-l bag iar :cheers: . Statea si un polistist intre mine si ala, ca de altfel gusta un pic de carbon de pe manusa mea :cheers: .

 

Vreau sa multumesc baiatului cu Suzuki GSX (cred) ca a oprit sa ma intrebe daca sunt in regula. :cheers: Merci mult.

Aveti grija baieti ca se intampla tot felul de belele din care nici cei mai experientati nu mai pot sa mai iasa.

 

Take care :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut baieti. Chiar azi citeam sectiunea asta si credeam ca nu o sa postez niciodata aici, dar s-a produs inevitabilul. Stiti vorba aia? Sunt doua grupe de motociclisti. Aia care au cazut si care vor cadea. Am avansat la prima :lol:

 

Azi veneam dinspre Magheru si ma duceam spre Unirii. Exact la rond la Universitate, opresc la semafor intre masini. Stau un pic si se face verde. Porneste unu cu o dacie si pornesc si eu. Vroiam sa ma incadrez pe banda sa ajung la pasajul de la Unirii. Aveam cam 40 km\h. Eram pe banda doi si intru in intersectia de la Universitate. Deodata se trezeste ala cu dacia ca vrea sa faca dreapta si ca era incadrat naspa si pune o frana sanatoasa. Eu in spatele lui, am piscat frana de fata, s-a cam ridicat spatele si am prins un damb. Mi-a fugit fata si dupa aia nu am putut sa o mai tin. Am cazut. Nu aveam viteza mare. Incetinisem destul de mult. Am scapat numai cu o mica zgarietura la picior si cu motorul f putin zgariat. Un pic toba, capacul de la motor, cornul si carena. Zgarieturi mici. Era si politia pe acolo. L-au oprit pe ala si i-au dat o amenda de 780 mii si 2 puncte penalizare pt neincradare. Ideea este c nu puteam sa-i cer asigurarea pt ca masina lui nu avea nici un semn de lovitura. Si daca ma duceam la sectie, in urma constatarii, imi luam si eu amenda ca nu am pastrat distanta regulamentara. Nu am putut sa fac altceva decat sa-l bag undeva si sa-l scot si dupa aia sa-l bag iar :cheers: . Statea si un polistist intre mine si ala, ca de altfel gusta un pic de carbon de pe manusa mea :cheers: .

 

Vreau sa multumesc baiatului cu Suzuki GSX (cred) ca a oprit sa ma intrebe daca sunt in regula. :cheers: Merci mult.

Aveti grija baieti ca se intampla tot felul de belele din care nici cei mai experientati nu mai pot sa mai iasa.

 

Take care :lol:

 

 

 

dap .... yo suntt doar un amarat de scuterist:))) dar zi de zi dau de aceasi problema... dar de data asta femei ... nu stiu ce inseamna sa conduca prudent..:crack:)) nu ma mai dau cu AXE =))) am scuteru` de 1 luna ...am mers si klumea.. si c`a nebunu pe strazi si printre masini cu 50-60 km/h si n`am patit`o ..sper sa nu patesc (nu`mi vine sa cred)

dar marca sa nu fie grav:P aveti grija de femeile la volan :crack:))

Editat de haste
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Well done, dude!! :cheers: Bine ca ai scapat numai cu atat.. bine ca nu ai sters cu casa pe sub masina lui.. ar fi fost de-a dreptul injositor!! :cheers:

 

Get well soon, ca avem nevoie de tine la firma!! :cheers:

John

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bine ca ai scapat doar cu nervi .... si putine zgarieturi la moto... welcome in the jungle

 

Ai scapat binisor. Bafta in continuare!

Exact aceeasi problema a avut si Kriminal. Un taxi a taiat benzile si a intrat in fata lui, ăsta a pus frana si s-a dus pe jos. In cazul asta taximetristul nu si-a luat nici o amenda. Politia l-a scos pe Kriminal vinovat pentru nepastrarea distantei... A nimerit un porc care "stia el cum e cu motociclistii astia"... :cheers:

 

Bafta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...