Angi Postat Mai 29, 2007 Share Postat Mai 29, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Mai 29, 2007 Share Postat Mai 29, 2007 Foarte tare.....mi-ar placea si mie un kit de transformare din asta.....ii mult mai tare decat un snowmobil;)...cred ca ii foarte fain cu unu din asta iarna pe munte la o endureala prin zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 M-am chinuit o jumatate de an sa aduc asa ceva in Romania. Pretul la care ajunge in tara este destul de mare. In jur de 3000-4000 euro iar transportul minim trebuia sa fie de 100 buc, asa ca am renuntat. In alta ordine de idei, la iernile noastre te dai cam putin pentru 3-4000 euro cxare inseamna practic inca o motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Mai 30, 2007 Autor Share Postat Mai 30, 2007 Este mai mult un vis........ca atunci cand spui "vreau si eu un Ferrari" . Daca v-ati permite, voi nu v-ati lua asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate