Sari la conținut

Va Rooooooooooog Ajutati-ma Cu Un Sfat


Postări Recomandate

:cheers: salutare tuturor !!!

....de azi sunt mandrul posesor,al unui kavasaki kz 750 ,care sper ca pe langa rusoaica mea ,sa faca echipa buna :cheers: de la cine il am il,are la randul lui de la un "prieten"de pe forum care cica avea si acte pe el,insa nu a vrut sa le dea ,asa "e unii oameni"...numele ,nu-l mai dau,....sau nu acum...in ffine,revenind la idee,motoru e complet ,merge ,insa mai ii trebuie oarece piese(roata fata ,scarite,disc frana fata/spate,,...insa important e ca motorul merge si in timp,sunt dispus sa impart cu el ,banii ce-mi revin ptr restaurare (si nu in principiul ca motocicleta e ca si femeia ,strici bani cu eaa,nervi,si pana la urma te baga in mormant!)...insa am o mare problema pt care ,va rog inima sa ma ajutati,la randul meu ajutandu-va cu tot ce pot....NU AM ACTE !v-as ruga sa-m spuneti daca este posibil ca sa o insriu,cumparandu-mi alte acte de kavasaki?cei mai multi cu care am vb spun ca se poate ,insa ,de unde sa aflu mai bine decat de motociclisti impatimiti asa ca noi?astept cu nerabdare rasp.voastre ,iar daca nu se poate am sa o repun pe picioare ,si am sa o tin ca piesa de colectie,e un exemplar frumos,si care cred eu ma caracterizeaza,demult cautand un asemenea motor,o adevarata provocare (imi plac motoarele mari,in primul rand datorita faptului ca si eu sunt la fel ,1,86 si 90 de kilograme (calitate ,nu doar cantitate !)...acum va las cu bine ,prieteni,si sa aveti asfalt uscat.....si o japoneza in spatele vostru,cu numar de alba! :cheers:

 

 

p.s.daca cumva stiti,aveti,piese din cele enumerate mai sus ,va rog sa ma contactati....multumesc !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Se scrie Kawasaki. Piese nu o sa gasesti decat foarte greu si foarte scump. Nu merita sa bagi bani in motocicleta aia daca nu este inscrisa.Nici macar un leu. Parerea mea. Pacat ca nu este inscrisa. Kawa-urile din generatia veche sunt superbe,motociclete adevarate. Ce a facut Kawa in anii 70 si 80 nu o sa se mai faca niciodata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:cheers:

Iti multumesc pt sfat(te asigur ca din viteza,am omis w,cand am cautat pe pegina lor,modelul am scris cum trebuie,crede-ma !),in fine,motocicleta chira arata bine,motorul de pe ea e functionall (chiar si cel de rezerva,totul e inca original pe ea...)Am pus aceasta intrebare deoarece ,am vazut ca multi le dezmembrau si vindeau,-cineva a si gasit sa cumpere-carte de identitate,de aceea am crezut ca se poate..(un mecanic ,vecin cu mine ,mecanic doar de motoare ,un tip la 57 de ani,care toata viata numai de motoare s-a ocupat,m-a asigurat ca s-ar pputea totusi inscrie.....eu mai astept pareri,de-ati auzi-o cum toarce ,sigur,v-ati indragostii si voi iremediabil.....inca o data easybiker,iti multumesc pt sfat,si pt promttudinea cu care ai raspuns...la prima intalnire dau o bere :cheers: ....si ,mai stii ,o tura cu o Kawa ,superba ,te asigur....asfalt uscat tuturor!!! :cheers: :lol: :crack:

 

 

 

 

p.s.modelul e din 85 , twin !

Editat de dacii
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...