TARKA 2 Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 (editat) Nu cred ca ajuta cu ceva dar as vrea sa-mi bag pwla in despagubirile lui de taran nenorocit !!! Este bine ca s-a facut ceva in cazul asta. Sa nu mai aiba impresia astia din mediul rural ca nu li se poate intampla nimic la o adica si nu sunt raspunzatori pentru simplu fapt ca ei cred ca este vaca sau calul de vina sau merg pe principiul "si ce sa-mi faca frate acum? " Decizia de a fi judecat ar trebui mediatizata la greu, sa-i mai sperie pe taranii nesimtiti. Editat Ianuarie 20, 2008 de TARKA 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 pedeapsa ar trebui sa fie legarea lui de coada vacii pentru tot restul vietii. auzi sa plece cu vaca mai departe fara sa vada ce s-a intamplat cu motociclistul..... ma intreb cine avea mai multa minte, vaca sau el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 pedeapsa ar fi sa.i arunci o tigare aprinsa in grajd si sa.i ia foc si casa ar trebui sa va strangeti in fata casei taranului o data pe saptamana 5 minute si sa turati motoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 ar trebui sa i se dea despagubire pentru bovina care ulterior a murit ... un topor - intre ochi ... pacat ca nu risca numai pana la 7 ani , asta se putea incadra la crima cu premeditare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate