Enduro Braesti Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 Dupa multe framantari intre Husa si Ktm am ales sa-mi achizitionez Husaberg deoarece lumea vorbeste ca e cam acelasi drac, dar e cu 1000 euro mai ieftina decat ktm-ul si cu ceva kg in minus. Asa ca vreau sa incep cursuri pentru a invata corect cum se piloteaza un enduro.Orice informatie imi e de folos Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 La Ciolpani se pot lua cursuri,nu? Si eu m-am baga.Subscriu si eu la tema lui nea` B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbr-ica Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 interesant....daca exista asa ceva, m-as baga si eu. eu am mers un pic dar tot incepator sunt....cred. nu soso? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick boissy Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 va astepta la gheorgheni 0788 770 667 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ness26 Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 sau la Buzau 0746863852 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 dar intii cautati topicul lui digitallysane si acolo gasiti un "manual" ca sa va faceti o idee si sa aveti ce repeta pe coclauri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate