mau Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 poze noi ... cat de curand termin de centralizat toate filmele si pozele ... concurenti le vor primi gratis .... inca cateva .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 SUPER!!! Bravo !!! e cazul sa se faca un campionat de scutere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 Marfaa...abia astept dvdu cu poze Daa ce m-as baga in campionat, da n-am bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 Mai vrem poze! Si cum a ramas cu locul 2? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 Prea misto.Cred ca fost smecher rau cursa pe timp de bezna (well,nocturna). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mau Postat Mai 31, 2007 Autor Share Postat Mai 31, 2007 locul 2 la ce categorie ? daca te ref la kelu ... mam intalnit cu el la circuit si am rezolvat ... o sa primeasca inclusiv cupa PS - am dat premii tuturor celor care s-au simtit nedreptatiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 mai puneti poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 hellooo...mai aveti poze ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate