Clasic Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 tocmai ce mi-a venit o baterie comandata de la louis dar e seaca! care stie joaca? am o cutiuta cu ceva in ea, cum o formatez? cumpar apa distilata, da acid de unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ICG Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 (editat) in cutiuta alba nu ai cumva bidonasele cu acid? daca da, atunci le pui deasupra celulelor din baterie si apesi. astfel acidul din fiecare bidonas intra intr-o celula. Tot in cutie ar trebui sa ai si capacele celulelor de la baterie. Editat Mai 31, 2007 de ICG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawk Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 Cat a costat bateria? Am dat 160 roni pe una de 12 amperi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Iunie 1, 2007 Autor Share Postat Iunie 1, 2007 (editat) nu cred ca sunt bidonase, cutia e cat o moneda dar mai groasa.si are un gel in ea..acolo era 20 euro Editat Iunie 1, 2007 de zolly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ICG Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 in cutia in care era bateria nu era si o cutie alba cu sticlute de plastic pline cu acid? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 Duci bateria la un service acumulatori auto si ti-o formateaza acid 1.28 nu se mai comercializeaza de vreo luna de zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 cutia e cat o moneda adica? are un gel in ea.. asa, si nu exista baterii cu gel? daca e din acelea, probabil ca nu au mai pus si acidul, nu? acid 1.28 nu se mai comercializeaza de vreo luna de zile iar normele uie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 gelul e de fapt vaselina pt poli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Iunie 3, 2007 Autor Share Postat Iunie 3, 2007 gelul e de fapt vaselina pt poli da asa e, am cumparat electrolit cu care am incarcat bateria..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate