Sari la conținut

ICG

EX+
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2004
  • Numar Moto
    xxx

ICG's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. mecanicii lu' peste, cu fizica voastra cu tot.......cand v-am zis ca discul e problema ati facut misto de mine. hai noroc
  2. Crede-ma ca motocicleta mergea si NU am facut nici o aerisire. Singurul lucru pe care l-am facut a fost sa schimb discurile. Si cu asta am incheiat discutia, pt ca nu vreau sa stric topicul omului. Sunt curios si eu cum isi rezolva metal heart problema. Bafta tuturor si spor la mestereala !
  3. Nu-i cazul sa folosesti un astfel de limbaj deoarece nu cred ca am jignit si deranjat pe nimeni prin faptul ca mi-am dat cu parerea despre o problema pe care am avut-o si eu. Si ca sa nu mor prost explica-mi si mie urmatoarele: Unul din disurile de frana de pe motorul meu era putin stramb, vibra ghidonul si batea maneta de fiecare data cand puneam frana. Am decis sa il schimb si am pus altul tot folosit. Cand stateam pe loc frana prindea perfect. Plec cu motorul si dupa 1 metru maneta de frana merge in gol de 2-3 ori dupa care prinde. Mai merg 1 metru si la fel...de 2-3 ori in gol si apoi prinde bine. DE CE ??? Am pus alt disc nou si merge perfect. M-am gandit logic : discul e ovalizat FFFFF TARE, cand trece partea ovalizata prin etrier impinge placutele de frana si pistonasele inapoi in etrier, lichidul de frana urca in borcanas si e normal ca la primele 2-3 actionari ale manetei aceasta sa mearga in gol. Explica-mi si mie unde gresesc ???
  4. asa e, daca e moale si cand sta pe loc ( fara sa se invarta roata fata) atunci probabil nu e de la discuri. mie mi se inmuia in mers, dupa ce roata fata facea o rotatie completa ...... pauza frane.strangeam de 3-4 ori in timp ce stateam si se intarea. cum plecam din loc cu se inmuia din nou.
  5. desfa un etrier, departeaza putin placutele de frana si apoi strange maneta de frana sa vezi ce se intampla. Pariu pe mobra ta ca prima data cand strangi de frana o sa mearga in gol
  6. Verifica discurile de frana pt ca e posibil ca unul dintre ele sa fie ovalizat. Ovalizat asa tare incat in momentul in care trece partea ovalizata prin etrier departeaza placutele si ti se inmoaie frana. Eu am patit chestia asta.
  7. multumesc tuturor, am depistat care era problema: releul de incarcare e "bolnav" am incercat cu alt releu si incarca brici
  8. in cutia in care era bateria nu era si o cutie alba cu sticlute de plastic pline cu acid?
  9. in cutiuta alba nu ai cumva bidonasele cu acid? daca da, atunci le pui deasupra celulelor din baterie si apesi. astfel acidul din fiecare bidonas intra intr-o celula. Tot in cutie ar trebui sa ai si capacele celulelor de la baterie.
  10. Enuntul problemei e relativ simplu.....cand farul e stins incarca normal, cand pornesc faza scurta incarca dar foarte slab. De ce ?
  11. Dupa cum spunea cineva aici mai sus, verifica senzorul de la cricul lateral.
  12. ICG

    Bursa locala Arad

    An :1997 Km: 26500 Pret : 3200 euro tel:0742208893
×
×
  • Creează nouă...