J.Walker Postat Februarie 9, 2005 Share Postat Februarie 9, 2005 Nu pot face comentari asupra continutul filmului. Nu sunt un fan inrait a MotoGP-ului si in general a `gloantelor pe 2 roti`. DAR din punctul meu de vedere este un documentar comercial bine realizat (asta din ce am vazut pina acum). Ar trebui sa comenteze cineva care este up 2 date cu ce sa intimpla in jurul lui Rossi si alti combatanti. O sa-l pun pe ftp:// in curind . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyborg Postat Februarie 10, 2005 Share Postat Februarie 10, 2005 Da nu stiu ce e avut . . . s-a blocat . . . Dar nu inteleg dece toata lumea trage GR cind sunt altele mult mai interesante . . . d.x. DIP 3 Urban Assault sau Las Vegas Xtreme sau Servin it Up . . . anyway . . . have fun. iar nu merge, n-a mers toata ziua. am ramas cu 46% din film Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J.Walker Postat Februarie 10, 2005 Share Postat Februarie 10, 2005 merge merge . . . iar trb sa fac un `capture active window`??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyborg Postat Februarie 10, 2005 Share Postat Februarie 10, 2005 merge merge . . . iar trb sa fac un `capture active window`??? dar i-am dat de cel putin 15-20 de ori "retry" astazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J.Walker Postat Februarie 10, 2005 Share Postat Februarie 10, 2005 ooooofffffff . . . I don`t know how 2 help you out on this . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyborg Postat Februarie 10, 2005 Share Postat Februarie 10, 2005 ooooofffffff . . . I don`t know how 2 help you out on this . . . e limitat accesul la server? poate d'aia nu ma lasa sa intru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J.Walker Postat Februarie 10, 2005 Share Postat Februarie 10, 2005 no limt la nimic . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Februarie 11, 2005 Autor Share Postat Februarie 11, 2005 ooooofffffff . . . I don`t know how 2 help you out on this . . . .....cele doua download-uri din mijloc sunt eu ......................................... ...........ai facut o treaba minunata....sunt superbe filmele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyborg Postat Februarie 11, 2005 Share Postat Februarie 11, 2005 a porint si la mine in sfarsit dupa sutele de "server busy" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Februarie 17, 2005 Share Postat Februarie 17, 2005 In fine,am citit toate topicsurile dar nu prea m-am lamurit de unde o sa-mi iau filmul ghost 1 sau faster motoGP? puteti sa ma ajutati cu un link ceva? merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Februarie 17, 2005 Autor Share Postat Februarie 17, 2005 ftp://81.196.21.28/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Februarie 18, 2005 Share Postat Februarie 18, 2005 Sorine tu stai pe net 40 de ore pt un film? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Februarie 18, 2005 Autor Share Postat Februarie 18, 2005 Sorine tu stai pe net 40 de ore pt un film? nu prea .............ca sunt pe zapp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Februarie 19, 2005 Share Postat Februarie 19, 2005 a aparut si ghost rider 3. l-a vazut cineva. e misto. eu il am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SIM Postat Februarie 22, 2005 Share Postat Februarie 22, 2005 e marfa man, le am si eu pe toate 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghost Rider Postat Martie 12, 2005 Share Postat Martie 12, 2005 salut sunt nou pe forum dar am vazut ca este un topic despre un film ( serie de filme ) prea beton, dati-mi un ftp si le urc acolo pe gr1,2,3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate