Sari la conținut

J.Walker

EX+
  • Număr conținut

    114
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Bucarest
  • Carnet moto din
    1987
  • Numar Moto
    B xx xxx
  • Club
    Biker`s Club

Informații profil

  • Motociclete detinute
    KawaEN500, KawaVN800A, HondaVARADERO1000XL, BMWK1200GT, KTM450EXC . . . still 2 come

J.Walker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am facut noi asa ceva de 2 ori, dar in sens invers. Ce t-ar interesa?! Ti-am trimis PM . . .
  2. Uite ce am vazut din greseala. Poate omu te poate sfatui . . . http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?sh...c=20392&hl=
  3. Welcome 2 the Club! Montat tobe noi, mers 20km, pierdut 2 suruburi de prindere. Service facut de 10.000km, rugat reglat parbris, strins cric mare, rezultat: nici nu a fost spalat motocicleta de parbris si cric nici numai zic. Motiv: treaba multa cu tirgu de la Romexpo. Eu am avertizat pe sef de vinzari sa nu se mai repeta altfel sun direct in Germania fiind vorbitor de limba germana. Am facut comparatia cu service Honda, care dupa mine este ireprosabil. Oameni de acolo nu ma-au lasat sa plec cu mobra pina nu au si spalat-o. RESPECT! BMW predinde sa fie alceva pe piata decit restu lumi. Din pacate motoretele de la BMW sunt tehnic foarte bune si nu as renunta la ea din cauza servicului. Numa bine . . .
  4. si totusi sa misca ceva: http://www.petitiononline.com/00769200/petition.html
  5. Noi am traversat Bulgaria din spre Grecia 2 ani la rind`04 si `05 cu motociclete si nu am platit nici un fel de taxa nici in Bulgaria si nici in Romania. Nici macar taxa de Gurgu nu am platit. La vama nu am stat ptr ca n-am strecurat pina in fata si nu s-a suparat nimen. Asa ca . . . keep cool . . . ah si uitasem nici o amenda. Thesaloniki - Russe ca. 6 ore daca nu opriti decit ptr benzina si mergeti un pic mai forjat
  6. @Placebo poate asta: http://www.artri.ro/disp_info.php?infoid=24
  7. 2 ani la rind am traversat Bulgaria ZIUA cu motoare si destul de rapid. Nu am fost oprit nici odata de politia si la vama mereu primi ca deh eram p 2 roti Dar NOAPTEA am fost odata cu masina venind din Grecia in 2002 si am patit-o rau de tot cu mascati. Noroc ca am avut destui bani sa-i dam altfel ramineam si fara pasapoarte si fara telefoane. Paguba 1000euro si roata spate taiata cu cutit. Scandal la vama plingere etc. dar am scapat cu viata si cu masina. ASA CA, DON´T TRY IT AT NIGHTIME ! ! !
  8. @popescud Suntem din Bucuresti. Am vazut site-ul de FJRisti din Austria si anuntu facut de ei aici pe forum si sincer nu cred ca ni se potriveste. De aia am si spus mai devreme ca este complicat excursia in gasca mare pe distante mari. Si daca vrei FUN pe serpentine din Europa este imposibil sa nu te pierzi sau sa astepti pe unu sau pe altu pe undeva. Ptr ca nu toti merg la fel si nu toti au acelasi mobra. Si din cauza asta este de preferat sa mergi intrun grup mic. Asta bine inteles din punctul nostru de vedere. Am facut in ultimi 2 ani 2 excursi de genu asta si totu a mers uns de fiecare data si cu maxima distractie. M-ai intrebat de detali. Referitor la ce? @stefangc Am citi citeva reportaje de excursi de genu asta si da ai dreptate. Ploi sunt de asteptat dar si peisaje extraordinare unice in Europa. Cu un pic noroc nu te uzi prea des dar bineinteles riscul este mare.
  9. Asculta pe numele de Vali si este cel din dreapta
  10. Noi am facut in vara trecuta 6000km in 12 zile 2000euro/pers.. Romania - Ungaria - Austria - Elvetia - Franta - Monaco - Italia - Grecia - Bulgaria - home. Poate am timp sa pun o harta cu traseul pe care l-am facut noi. Cel mai interesant ptr mobre ni s-a parut Austria - Elvetia si Franta. Am incercat sa evitam cit mai mult autostrazi. Am fost 3 baieti pe un Varadero un FJR1300 si BMW K1200GT. Si anu asta o sa o lom din loc prin vara spre Europa. Dar datorita faptului ca am fost 2 ani la rind prin sudul europei ne am ghindit sa mergem spre Svedia Finlanda Norwegia, dar nu e batut in cuie. In orice caz nu va sfatuesc sa mergeti mai mult de 4 motare impreuna. Probleme de cazare, organizarea zilnica, acelasi ritm de mers, obiceuri etc. . . . . . . keep in touch . . .
  11. J.Walker

    Rat-motoare

    http://www.foerdermaschine.de/rattenscharf.htm http://www.ratbike.org/ na incepi si tu usor asa . . .
  12. Insfirsit gasit dupa multe cautari, vazut, placut si tras pe hard
×
×
  • Creează nouă...