AntIs0cI@L Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Salut, Imi puteti spune si mie niste lucruri de bine sau de rau despre acest model? Am tot cautat pe siteuri si nu am gasit prea multe lucruri... Multumesc anticipat!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntIs0cI@L Postat Iunie 4, 2007 Autor Share Postat Iunie 4, 2007 Sa inteleg ca nu ma poate ajuta nimeni? Chiar nici o idee ceva de rau despre motor?sau de bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Eu am adus fiului meu unul din 2002 (nou) cu care nu a facut decat 9000km dupa care l-am vandut. Ultima data cand l-am mai vazut pe "micul ninja", acum mai bine de doi ani, nu avea nici macar o problema. M-am dat si eu cu motorasul si am fost extrem de incantat de manevrabilitate in oras si comportamentul pe viraje...la drum intins max 140 (cu greu)...nu are decat 41Cp iar variantele mai vechi 38, 37, 35, 33 Cp. Pt inceput (si nu numai) este o motocicleta super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 (editat) O sa-ti toace toti banii, nu se gasesc piese pt. modelul asta. A, poate inca nu te-ai gindit ca ai sa si mai cazi cu moto. I-ti spun din proprie experienta, am avut unul, motorul e satisfacator, dar dupa ce-l pui jos incepi si dai telefoane dupa piese si nimeni nu te poate ajuta rapid. Si un amanunt: motorul e mic si s-ar putea ca cel dinaitea ta sa-l fi obosit, mergi macar si fa-i un test de compresie inainte sa dai banii. Editat Iunie 5, 2007 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate