ariman11 Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 asa cum spune si in titlu ma intereseaza o informare de pret pentru firma de asigure necesara despagubiri piesele ce ma intereseaza sunt pentru o JAWA 350 638 '91 si anume: -far -semnalizare stg(de preferat o pereche) -bara protectie (craschbar-ul clasic) -manson maner stanga -aripa fata cam astea ar fi, pentru cei care ma pot ajuta las un mail la dipozitie: ariman11@yahoo.com merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Nu o sa-ti raspund la obiect, dar poate te ajuta. Stiu ca in anumite conditii poti repara vehicolul in regie proprie.Adica firma evalueaza pagubele si iti da bani sa-ti repari singur motorul. Nu stiu in ce conditii se aplica procedura asta, dar ai putea sa te interesezi la firma de asigurari.In cazul in care deja asta intentionezi sa faci cred ca firma de asigurari iti spune in cat te incadrezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flooriin Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 suna-l pe tunaru si roaga-l sa iti faca o factura proforma. cred ca te serveste. si vii tu dupa ea sau ti-o trimite prin posta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate