13 Todesengel Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 Doresc sa cumpar 4 faruri conice de bicicleta pt.a le folosi pe post de semnalizatoare,la fel ca la Uralul din imagine(multumesc pt.sugestie PanChopper).Am incercat la mai multe magazine de biciclete dar nu am gasit pe nicaieri.Stie cineva pe vreundeva? Multumesc Astept un raspuns pe PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 Salut! ma incearca in Obor la fierotanii acolo s-ar putea sa gasesti multe minuni de care nu ai nevoie....poate gasesti de faruri de-astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 cauta prin piete, am vazut in obor (acolo unde se vand scule/fiare/electrice/instalatii) si in piata din buftea, problema e ca nu erau asa frumoase ca asta, sint chinezesti si au un buton de plastic sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 Doresc sa cumpar 4 faruri conice de bicicleta pt.a le folosi pe post de semnalizatoare,la fel ca la Uralul din imagine(multumesc pt.sugestie PanChopper).Am incercat la mai multe magazine de biciclete dar nu am gasit pe nicaieri.Stie cineva pe vreundeva? Multumesc Astept un raspuns pe PM salut in alba sunt pline pietele de asa ceva...de la rusi:D dak kiar nu gasesti te ajut eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Iunie 3, 2007 Autor Share Postat Iunie 3, 2007 Ma intereseaza sa fie simplu,fara vreun buton atasat pe el....in Bucuresti am incercat intr-o gramada de locuri si nu am gasit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 Sal, am fost la piata de rusi, si am gasit numai cromate, care ruginesc teribil de repede. Daca gasesc duminica viitoare, iti dau pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Iunie 4, 2007 Autor Share Postat Iunie 4, 2007 Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns,astept vesti! Sal, am fost la piata de rusi, si am gasit numai cromate, care ruginesc teribil de repede. Daca gasesc duminica viitoare, iti dau pm. oricum,si eu vreau sa le fac negre(negru mat)...sa fie cit mai mici,asta e ce ma intereseaza..multam,astept vesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Iunie 20, 2007 Autor Share Postat Iunie 20, 2007 Ma ajuta si pe mine cineva sa gasesc ce mi-am propus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 omu te ajutam ... spune doar ce si cum ... si la mine la rusi se gasesc asa ceva, dar nuj ce pret au ... Dak chiar vrei ma ofer eu sa iti cumpar si ti le trim prin posta cu ramburs, cu o eventuala chitanta dak se da asa ceva la piatza ... adresa mea de mess e thunderbyte_05@yahoo ... bla bla bla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Iunie 22, 2007 Autor Share Postat Iunie 22, 2007 Multumesc ThunderByte ,el mi-a cumparat azi farurile cu pricina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Iunie 22, 2007 Share Postat Iunie 22, 2007 bun baiat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 22, 2007 Share Postat Iunie 22, 2007 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate