robychopper Postat Septembrie 14, 2004 Autor Share Postat Septembrie 14, 2004 ultimul motor ratacit duminica dupa masa dupa ce au plecat toti:))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Septembrie 14, 2004 Autor Share Postat Septembrie 14, 2004 am sa revin in curind cu alte poze----sper sa fiti multumiti de colaborarea mea de afarasi imi pare rau ca inca nu pot sa fiu in tara linga voi la intilniri.....dar toate vin la timpul lor va salut cu respect roby din barcelona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Septembrie 15, 2004 Share Postat Septembrie 15, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Septembrie 15, 2004 Autor Share Postat Septembrie 15, 2004 sper sa va placa pozele??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector Postat Septembrie 16, 2004 Share Postat Septembrie 16, 2004 Super man!!! Tine-ne si pe noi la curent cu mai e p-afara Belea motoarele(si tatele) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 17, 2004 Share Postat Septembrie 17, 2004 Chopper's forever! Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Septembrie 17, 2004 Autor Share Postat Septembrie 17, 2004 daca aveti rabdare o sa mai pun poze....bafta si drum uscat salutrai la tot TRUST .MC ROMANIA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate