BeRelu Postat Septembrie 15, 2004 Share Postat Septembrie 15, 2004 (editat) salutare. am si io o mica curiozitate si poate ma ajutati niste ciordales(cred) in lipsa de ocupatie mi-au luat joja de ulei de la dnepr(nu stiu la ce o sa o foloseasca,dar.....) . Am auzit ca ar merge pusa o joja de la un motor de masina,e adevarat?? (de cumparat inca nu am gasit,momentan e pus un dop din lemn in loc de joja ) sau daca e cineva din iasi si ma poate ajuta ................. bafta Editat Septembrie 15, 2004 de BeRelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Septembrie 15, 2004 Share Postat Septembrie 15, 2004 sal o sa facem o joja dupa joja mea ( cam peste 2 sapt sa ma cauti)...sincer nu am auzit sa se potriveasca vre-o joja de masina bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Septembrie 15, 2004 Share Postat Septembrie 15, 2004 Pe viitor strangetzi bine cu patentul joja, dar bine de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate