mihai Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 hornetul trage mai de jos decat un cbr ... prin urmare ptr un incepator e mai periculos.parerea mea.sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freddy99 Postat Iunie 14, 2007 Autor Share Postat Iunie 14, 2007 am deja 280 de km pe hornet de ieri dimineata pana acum m`am tot dat..ce sa zic merge foarte frumos..trage destul de bine desi numai odata am trecut de 10.000 ture nu am mers tare..asa in limitele bunului simtz, Imi place ff mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freddy99 Postat Iunie 14, 2007 Autor Share Postat Iunie 14, 2007 ms pai merg incet cu el..ca doar e motorul meu si numai eu stiu cat am vandut si am adunat ca sa il iau, normal ca tre sa am grija de el. acm vreau sai schimb uleiul filtru de ulei sa iau un spray de lantz si astazi am pus apa cu antigel ca avea putzina cam ce ulei recomandati ..10W 40 dar ce marca sa iau am auzit ceva de motorex stiti ceva de el ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 Felicitari, Fifty! Sa o stapanesti cu placere si numai cu incidente placute Ulei incearca Motul Esther 10W40 si filtru K&N. Acum ca esti hondist, incearca forumul de pe site-ul din semnatura mea Bafta! si eu am inceput pe un ss cbr f2 ( de vreo 3 saptamani ) si intradevar daca mergi la turatii joase nu e cine stie mai nasol cu manevrabilitatea k imi trebe 2 benzi sa o intorc ) in rest taote bune Oricum ma batea si pe mine gandul pentru una naked nu pentru viteza sau altceva da pur si simplu cred k e mai manevrabila ....... Asfalt uscat Tu ai inceput pe asa ceva, si ca un cunoscator, dupa 3 saptamani, spui ca are manevrabilitate naspa. Esti tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freddy99 Postat Iunie 15, 2007 Autor Share Postat Iunie 15, 2007 ms tot la motul m`am gandit si eu,si mai tre sa completez un pic de lichid de frana pe spate dot4 imi tre..asta cred cal iau de la OMV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate