Sari la conținut

Ochelari cross


Adi P
 Share

Postări Recomandate

Care ar fi cei mai buni achelari de cross, raportat la pret - calitate? Eu am auzit ca la Uvex gasesti cu 20 Eu. Are cineva din aia? Sunt buni? Geamul rezista la zgarieturi? Se gaseste geam de schimb?

Eu am pro-grip, sunt super cu exceptia geamului :banana: Unde pot gasi geam de schimb?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Geamul rezista la zgarieturi?

Am studiat problema asta de-a lungul anilor si nu pot decat sa rad... :banana: KKturile lor de geamuri sunt niste simple tziple care abia asteapta sa fie zgariate.

 

Acu' cativa ani mi-am luat niste ochelari de schi dintre cei mai scumpi, Oakley, cica cu geam asa si pe dincolo, iridium, etc... Am fost putin neatent cu ei si s-au zgariat imediat, dupa nici doua luni. Apoi m-am zgariat eu pe ochi cand a trebuit sa dau 70 (SAPTEZECI) de euroi pe un geam de schimb.

 

De atunci ma port cu ei mai ceva decat cu un carton de oua...

 

Cat despre moto, unde riscul de zgariere e MULT mai mare ca la schi (mergi prin noroi si praf), ori dai banul si iti iei folii de protectie pe care le pui INTOTDEAUNA peste geamul ochelarilor, ori mai bine iti iei CEI MAI IEFTINI ochelari, si cand se zgarie ii arunci la gunoi si iti iei altii.

 

Geamuri de schimb s-ar gasi, dar la noi in tara asta e doar teoretic. In practica te duci la magazin si te aburesc aia acolo cum ca ti-ar aduce pe comanda in 2-3 saptamani, si ai cele mai mari sanse ca dupa 3 luni tu sa suspini in continuare dupa geamul tau...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am io uvex de aia de care zici tu AdiP, si.. ce sa zic de ei.. la fel cum a zis si dragos toti se zgarie daca nu ai grije de ei. Bine poate ai mei s`au zgriat mai repede ca ii stergeam cu manusile prine de praf sau mai stiu io ce frunze.. :banana:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am io uvex de aia de care zici tu AdiP, si.. ce sa zic de ei.. la fel cum a zis si dragos toti se zgarie daca nu ai grije de ei. Bine poate ai mei s`au zgriat mai repede ca ii stergeam cu manusile prine de praf sau mai stiu io ce frunze..  :banana:

da pt UVEX-u asta Romeo nu aduce si geamuri separat?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

din ce am vazut in cataloage, sunt si geamuri separat.cred ca varianta ideala, daca ai posibilitatea, e sa cumperi si 2-3 geamuri de rezerva cand achizitionezi ochelaru nou.eu am scott turbo flow, excelenti la inceput, pana a intrat praful intre lentile.am taiat buretele care lipeste cele 2 plastice si am renuntat la lentila interioara.in 1,5 ani nu s au zgariat abroape de loc.oricum, evitati sa dati cu manusa pe ei in timpul turei, cand sunt f murdari

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pe Zoli il stie toata lumea :banana: Se da la motocross cu nr 78, e din Odorhei sau Miercurea Ciuc si aduce de toate: echipament, piese, tot ce vrei. Are si service si repara motociclete tel 0744472211

 

Pit, ma refeream la ochelarii din magazin care costa de la 24 euro in sus.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...