13 Todesengel Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 I-mi permit sa postez si aici.Se cumpara(nu eu,un prieten),un M72,de preferinta in stare de functionare, si mai bine daca are si acte,e minunat daca se cere un pret decent.Nu e nevoie sa fie cu atas.Arata,ca in poza. Contact raspuns aici sau la tel.0721658700 Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Iunie 16, 2007 Autor Share Postat Iunie 16, 2007 nimeni? ceva uitat prin vreo curte,prin vreun sat? PS stie cineva vreun site de publicitate din Rep.Moldova unde se pot posta anunturi?eu nu am reusit sa gasesc cu google Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Iunie 24, 2007 Autor Share Postat Iunie 24, 2007 M 72,unde esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Iulie 2, 2007 Autor Share Postat Iulie 2, 2007 Acum stiu unde sint,le-a luat Valicaddy pe toate....daca a amai ramas vreunul,dati-mi si mie de stitr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 fals, pe a lui Tony nu am luat-o eu, ti-am zis. Nu mai iau, m-am acrit, decat daca e beton. dar BETON... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Iulie 4, 2007 Autor Share Postat Iulie 4, 2007 quote name='valicaddy' date='Jul 3 2007, 10:04 AM' post='793774'] fals, pe a lui Tony nu am luat-o eu, ti-am zis. Nu mai iau, m-am acrit, decat daca e beton. dar BETON... [/b]Bine,Valicaddy&Friends,asa e bine,voi le luati pe toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 am gasit una aproape noua, numai ca omul nu doreste sa o vanda sub nici o forma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 si io stiu un M ... a fost in subordinea politiei romane iar proprietarul a fost mecanic la ele... motorul arata super bine.. dar cand o venit vb de vanzare a zis ca nici in ruptul capului nu o da.... naspa !! spor la gasit!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 vrei motor vechi ? poi tata daca ai banii iatzi un Zundapp numa sa ai abnii .... intradevar nici de alea nu gasesti dar daca ai 50.000 euro sa iti iei zundap esti om bafta la cautat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Iulie 5, 2007 Autor Share Postat Iulie 5, 2007 ... bine,bine,dar eu unde gasesc unul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 ... bine,bine,dar eu unde gasesc unul? eeeeeee,gasesti precis dar depinde cati bani da pe el prietenul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 Vezi ca pe pro-bike vinde victor petrecu nipru cu motor de M, la 10 milioane. E interesnta treaba, numa ca domnul petrescu e un pic persiflant. Desi daca stau sa ma uit la reclama astora de la Unicredit Tiriac, nu prea ar trebuii sa fie asa (cunoscatorii "stie" ). uite aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sick Boy Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 Stiu eu un M72 de vanzare, istoria lui este urmatoarea: a fost al pompierilor si dupa aceea ,la aparitia masinilor de pompieri, a fost abandonat intr-un beci al unei institutii.Acte nu stiu daca are, dar atas nu are sigur.In rest, motocicleta este originala in totalitate, tocmai fusese adusa (inainte de a fi abandonata) de la reparatii din Bucuresti.Din pacate, nu stiu daca este in stare de functionare, fiindca a stat foarte mult.Eu acum 2 ani am gasit-o si se afla tot in acelasi loc.Din cate imi amintesc, directorul institutiei cerea pe ea, acum 2 ani in jur de 400 de euro.Prima mea motocicleta a fost tot un M72...bune motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Septembrie 10, 2007 Autor Share Postat Septembrie 10, 2007 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
che guevara Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 ... bine,bine,dar eu unde gasesc unul? intreaba.l pe nae. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 M 72 ala de-l gasisem pe langa Campina s-a dovedit a fi un mare Nipru, asa ca pas deocamdata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 M 72 ala de-l gasisem pe langa Campina s-a dovedit a fi un mare Nipru, asa ca pas deocamdata. Am citit mai demult topicul ala si mi s-a parut ok ciorba de nipru&ural, dar, oare mai e motoru?Era ala din poza?Nu e mare pretu cerut de om, si arata si marfa in poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Septembrie 12, 2007 Autor Share Postat Septembrie 12, 2007 intreaba.l pe nae. Nae? cine e Nae? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 da, Nae. Gemenii? ma rog, numai Nae a mai ramas.. Acum nu am telefonul langa mine, sunt la cineva, am numarul lui, ti-l dau eu --- Mesaj completat în 12 Sep 2007 20:37 -------------si o sa te sun si pt sec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Septembrie 13, 2007 Autor Share Postat Septembrie 13, 2007 m-am intilnit cu el intimplator pe strada...mi-a cerut un pret ca pt.BMW nu,categoric fara Nae!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 m-am intilnit cu el intimplator pe strada...mi-a cerut un pret ca pt.BMW nu,categoric fara Nae!!! Cred si eu ca e mare pretul ca doar siglele sunt de BMW Cred ca de asta e vorba,nu. Incearca la nr asta:0724561963.Acum doua luni cand l-am vazut era solo si statea destul de bine.Intre timp ia pus atas.Tot el mai stie un M la o cunostinta(nu intr-o stare prea buna).Pe al doilea nu l-am vazut si nu pot sa-ti dau mai multe detalii.In orice caz,suna-l si vorbeste cu el poate va intelegeti.Omul e de treaba.Bafta PS: Tot la el ai sa vezi si "minunea"aia de hibrid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Septembrie 16, 2007 Autor Share Postat Septembrie 16, 2007 Intr-adevar,asta e!..Nr.de telefon este al lui Nae sau al altei persoane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 ai primit briul ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 Intr-adevar,asta e!..Nr.de telefon este al lui Nae sau al altei persoane? Nr.de tel.e a baiatului care are si hibridul ala(M72,Dnepr,Zundapp,etc.)pe care l-ai gasit tu pe nu stiu ce site.Il cheama Petrica.Are un M si mai stie unu.Bafta.Mai multe... vb cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 greu d egasit m intreg si original dupa cum se poate vedea. asta e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate