Daan Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 Mi-am luat motocicleta noua (e noua pentru mine, de fapt am luat-o SH dar nu avea dacat 6.000 km). De curiozitate am facut un calcul la consum si m-am cam speriat. Mi-a dat 13 %. Este MV Agusta Brutale si are motor de 750 cc. Inainte mergeam pe Kawasaki ER6n de 650 cc si imi consuma cam 6,5 % in oras. Oare MV Agusta e stricata sau asa e ea? De aceea lansez si eu topicul asta, daca a mai fost ceva de genul asta putneti si voi un link. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 /index.php?showtopic=20542 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Iunie 5, 2007 Autor Share Postat Iunie 5, 2007 /index.php?showtopic=20542 Multumesc, mi-a fost de folos. Cred ca e ceva in neregula cu motocicleta mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate