cosminelu01 Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 vine cineva la giurgiu......pe la 14 azi? Mesaj completat vine cineva la giurgiu......pe la 14 azi? Mesaj completat apropo...iar ati fost la agatzat fara mine? prieteni va numiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 bravo ba eu am fost la bulgarsky m-am betivanit pe acolo iar sapt viitoare vineri plec spre baia mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 vine cineva la giurgiu......pe la 14 azi?Mesaj completat vine cineva la giurgiu......pe la 14 azi? Mesaj completat apropo...iar ati fost la agatzat fara mine? prieteni va numiti? Pai nu a ramas pentru ora 15? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 Vreau pozeeeeeeeeeee....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildgeo Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 Poze de la mare.... app ... acum inteleg de ce alex venea in dreptul meu si arata cu degetul catre urechea lui, ... imi cer scuze pentru deranjul auditiv... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 Frumos...Ma bucur ca macar voi va distrati, desi ma oftic crancen. Sper sa nu mai am mult de asteptat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 (editat) Poze de la mare.... app ... acum inteleg de ce alex venea in dreptul meu si arata cu degetul catre urechea lui, ... imi cer scuze pentru deranjul auditiv... Deranja auditiv este atunci cand e muzica prea tare, in cazul tau se numeste bahaos ba baiatule care esti satanist! hahaha te-a prins rusinicaaaa ! Editat Mai 24, 2010 de wtf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildgeo Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 Deranja auditiv este atunci cand e muzica prea tare, in cazul tau se numeste bahaos ba baiatule care esti satanist! hahaha te-a prins rusinicaaaa ! eu, nu am simtit nimic ... nu m-a deranjat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 Pe la noi prin cartier vrea cineva un topcase? http://www.bikeshop.ro/accesorii/anunturi-...e+s+-98301.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 Bai, unde dreaq umblati?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 Am avut azi o mare gheara in gat, cand am venit la Mc si gheara asta creste pe zi ce trece, pana o sa am gata motorasul. Ma bucur ca suntem din ce in ce mai multi si ca macar voi va plimbati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 ba da noi nu avem si motocicliste in rahova ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amitzu Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 Ce nevoie mai aveti?! Sunt o gramada pierdute pe forum care cauta plimbari numai cu fetele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 Amitu... te rugam frumos sa iei dupa topic... locul tau nu este aici... u esti din Ghencea... =))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amitzu Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 Amitu... te rugam frumos sa iei dupa topic... locul tau nu este aici... u esti din Ghencea... =))) Is vecina mah oarecum ...auzi...si ce sa iau dupa topic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 poze Mesaj completat pozeeeee Mesaj completat in penultima poza piticu incerca toba cu cwrwul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 Frumoase poze, mai aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 hentz geo ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 sa nu de-a dracu sa va aud de plimbari si azi ca n-am gaz si nici bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 sa nu de-a dracu sa va aud de plimbari si azi ca n-am gaz si nici bani Lasa man, ca facem echipa noi doi Ca nici eu n-am bani, nici benzina si...nu pra am nici motor intreg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 in penultima poza piticu incerca toba cu cwrwul hentz geo ))) haha ha, foarte amuzant domne, rade ala care se pisha pe plaja, si celalalt care parcheaza langa sticle de bere, in sant Mesaj completat ma jur pe nasu` lu` Rudolph ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 (editat) haha ha, foarte amuzant domne, rade ala care se pisha pe plaja, si celalalt care parcheaza langa sticle de bere, in sant Mesaj completat ma jur pe nasu` lu` Rudolph ) Si nici tigari nu mai am Editat Mai 25, 2010 de MKE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 Si nici tigari nu mai am Eu macar de-astea am...Daca vi pana la mine, iti dau eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 ba da noi nu avem si motocicliste in rahova ? Ce nevoie mai aveti?! Sunt o gramada pierdute pe forum care cauta plimbari numai cu fetele Is vecina mah oarecum ...auzi...si ce sa iau dupa topic? iete ai dracu, cum apare o duduie, cum vi se aprind ochii ca farurile, faza scurta-faza lunga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 (editat) cine vb asta micu' cu ochii girofar peste tot Propun plimbare cu bicicleta pana la Victoriei in parcare , s-o frigem reising Editat Mai 25, 2010 de MKE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate