Sari la conținut

wtf?

Super Membru
  • Număr conținut

    4.210
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    09
  • Motocicleta
    ZX10R 2009
  • Club
    Moto RC

Informații profil

  • Motociclete detinute
    CBR F4i, ZX6R 636, CBR 600RR, Suzuki GSXR 1000 K7, ZX10R 2009

Vizitatori Recenți Profil

3.571 citiri profil

wtf?'s Achievements

  1. Depinde de in ce fel vrei sa folosesti motocicleta. Nu de alta dar modelele alese in afara ca au 2 roti, n-au nimic in comun una cu cealalta. Ca si cum ai oscila intre Aventador si Ford Raptor. Singurul criteriu pentru care ai cumpara KTM-ul ar fi manevrabilitatea insa la restul va castiga R1. Mai ales ca R1 07-08 are etrieri cu 3 pistonase deci sistem de franare bun, acceleratie blana orbitoare iar la partea de fiabilitate, poate doar pe la oala sa apara probleme. Acum sa ne spui tu cum ai ajuns la cele doua modele care nu au legatura una cu alta?
  2. Estimez ca va cocheta cu locurile 5-8 in clasament anul asta dar il vad si castigand o cursa/curse.
  3. Abia astept sa-l vad pe Danone cum se prezinta dupa pauza indelungata.
  4. Pentru linistea ta, daca motorul are futune stock sa le schimbi cu unele metalice de la o firma cunoscuta. Lichidul de frana il cauti sa fie pentru temperatura mare de lucru. Daca te gandesti vreodata sa o schimbi cu ceva mai agresiv, gasesti la mine un ZX10R 2009 impecabil cu km putini. Pe mine ma tenteaza BigBang Sanatate!
  5. Multumesc pentru raspuns. Si eu cam tot la varianta asta m-am gandit, desi pe net am mai vazut combinatii de -1 cu +1. Cel mai probabil voi cumpara pinionul cu 16 dinti.
  6. E mort in papusoi topicul asta. Totusi, a schimbat cineva raportul pinion/foaie si daca da, ce optiune ati ales?
  7. Nu stiu cu ce guma a iesit. Timpul din calificari despre care vorbesti, de Sambata s-a facut la alta ora, alte conditii alta temperatura. Mai urmeaza o sesiune astazi dupa pauza de masa.
  8. La pauza de masa este top 1 Ducati si 2 overall. Impressive!
  9. Tu cam ai reactii acide la adresa lui JM. Faceti cu schimbul la ghidon si nu stim noi?
  10. Cred ca mai mult asteptam ziua de Teste decat cursa de la Valencia :)) Fain ar fi sa castige o ultima cursa, acasa cu Honda, MM.
  11. Sau cand il tamponeaza Marquez pe Lorenzo in ultimul viraj
  12. Cifrele astea sunt comparative cu ce, cu perioada Covid? Ca da, ar fi de inteles. Altfel comparativ cu perioada post-covid, nu cred.
  13. Despre asta este vorba. Limitand la 6 permiti KTM sa-si mai aduca inca 2 motociclete. Parca chiar Factory Bikes din ce imi amintesc. Si pastrezi cele doua oua de aur pentru un eventual nou producator care va avea sa se alature competitiei. Dar sa-mi explice cine stie de unde vine constrangerea pentru actualul numar de motociclete? Casetele din grila sau ce? Nu pot sa mai deseneze casete? Stiu ca era un articol pe motogp.com in care se discuta despre controlul cheltuielilor insa nu-mi pare plauzibil. Atat timp cat exista o entitate dispusa sa investeasca si sa-si suporte cheltuielile care-i problema?
×
×
  • Creează nouă...