BeerBelly Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 e bine ca va distrati la mine deocamdata mobra e pizdita.... o sa va arat si de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 e bine ca va distrati la mine deocamdata mobra e pizdita.... o sa va arat si de ce Asta e man...Bine ca esti tu O.K. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 (editat) e bn ca nu ai nimika man....in ce stare e mobra??...adika ce are mai exact...te duce multi bani?? Editat Mai 3, 2010 de thomastyger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 ghidon stanga rupt carena fatza pizdita cadru de bord indoit prindere de bord rupta maneta de ambreiaj carburatoarele pline de namol probabil apa la supape desi sper sa nu fie capac de la motor stanga julit toba stanga julita o leaca janta spate pizdita Mesaj completat poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Urata patanie man...Bine ca nu era apa mai adanca, ca faceai din mobra submarin Bine ca n-ati patit nimic voi, asta e cel mai inportant. Uitase-m! Sper ca nu mi-ai ars releul de semnalizare, ca te dau in judecata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 de releu tau stau io acu in drum )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 de releu tau stau io acu in drum )))) Glumesc man, stai linistit Daca mai ai nevoie de ceva, nu ezita...Defapt, cred ca stiai asta deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Ursule, faci ce faci si tot langa sticla de timisoreana tragi, dovada in prima poza ) Bine dracu ca nu ai patit nimic, 666 poarta noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 da nu era bine daca nu aveam nevoie de noroc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 unde bagasi scroafa ursule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 ????? cum ai ajuns acolo cu mobra?...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 pana pe autostrata cand acceleram o leaca ... adica mi s-a rupt valva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 imi pare rau sa aud asta...tu esti ok ....sper.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 bai care se baga la o ieseala diseara in tineretului 5 Mai Ziua Barbatului canta iris , parazitii , zdob si zdub... bere...(ps fara moto ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 i`m alive and kicking eu nu mai beau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 i`m alive and kicking eu nu mai beau Sanatatea inainte de toate , bafta man cu reparatiile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 bai care se baga la o ieseala diseara in tineretului 5 Mai Ziua Barbatului canta iris , parazitii , zdob si zdub... bere...(ps fara moto ) Daca ma simt mai bine, ca momentan mi-e cam rau, vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 la multi ani barbatilor ....deasemenea si fatalailor ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 la multi ani barbatilor ....deasemenea si fatalailor ??? Da man, stai linistit...Deci, la multi ani si tie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 Ies si eu diseara cu mobra La arc care merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 Ies si eu diseara cu mobra La arc care merge? care arc ? Sport sau stock ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 Deci...care se prezinta la mc maine?....eu azi am sedinta cu parintii...deci care ma primeste pe la el...cateva nopti pana se calmeaza tata:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 prezent....pt maine seara la mac......fie vremea cat de rea..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 care arc ? Sport sau stock ? wtf is stock ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 Astazi m-am dat cu un scuter, cu incredibila viteza de 40 km/h...Nu de alta, dar n-am vrut sa ma ia vre-un radar, nu ca n-ar fi putut scuterul mai mult. Tot astazi, duc si motorul la doctor si sper sa-l repare cat mai repede. Maine nu stiu daca vin la Mc, dar tinand cont ca oricum nu vin pe motor, nici nu mai conteaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate