micron Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 ce soare e afara , vineri cica ne strangem multi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 Hai mai cu tupeu! Anuntati-va prezenta! Absentii o sa fie pusi sa faca cinste la viitoarele intruniri, iar daca refuza, dezumflam rotile la mobre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 o sa fiu prezent. stabilim si o ora?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Februarie 4, 2010 Share Postat Februarie 4, 2010 Salut, Si eu locuiesc in minunata zona. Va mai intalniti prin zona? As veni si eu Se poate? Sau treba e sxvlusivista? Mesaj completat Mai sus am vrut sa scriu exclusivista...e greu dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Februarie 4, 2010 Share Postat Februarie 4, 2010 e poftit oricine doreste. cati mai multi cu atat mai bine Mesaj completat da si un id andrei mai vb si pe mes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 4, 2010 Share Postat Februarie 4, 2010 Salut,Si eu locuiesc in minunata zona. Va mai intalniti prin zona? As veni si eu Se poate? Sau treba e sxvlusivista? Mesaj completat Mai sus am vrut sa scriu exclusivista...e greu dimineata Vineri pe la orele 20:00 la Mc Donald's-ul de la trafic greu. Nu cred ca se incumeta careva sa vina cu motorul, dar ne recunosti tu cumva Ursule, super tare numarul de inmatriculare...eu vreau pt masina B 888 BBB...Sa vad cand draq reusesc sa o trec pe numele meu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Februarie 4, 2010 Share Postat Februarie 4, 2010 e poftit oricine doreste. cati mai multi cu atat mai bine Mesaj completat da si un id andrei mai vb si pe mes. id de mess andrei.stan83 din pacate vineri dupa-amiaza sunt la servici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 4, 2010 Share Postat Februarie 4, 2010 daca e ca azi vin cu motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Februarie 4, 2010 Share Postat Februarie 4, 2010 daca e ca azi vin cu motoru sa vezi ce motor iti dau eu tie pe vremea asta !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 4, 2010 Share Postat Februarie 4, 2010 daca e ca azi vin cu motoru Daca e ca azi, probabil sa-mi repar masina pana viner Chiar, cum e azi? Ca eu n-am iesit din casa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 4, 2010 Share Postat Februarie 4, 2010 sa vezi ce motor iti dau eu tie pe vremea asta !! ce motor ? ce motor ? Daca e ca azi, probabil sa-mi repar masina pana viner Chiar, cum e azi? Ca eu n-am iesit din casa... cald si bine, soarele dezmiarca pamantu, pasarelele ciripeste, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 4, 2010 Share Postat Februarie 4, 2010 cald si bine, soarele dezmiarca pamantu, pasarelele ciripeste, etc Nu e vreme de iesit din casa...Credeam ca ninge cu cocaina sau ca ploua cu alcool. Am scos cateaua ca doar si-a luat sclav si m-am simtit ca-n laponia. Ma asteptam sa ragaie vre-un elan sau ren...Sau ce draq animale-s alea din laponia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 4, 2010 Share Postat Februarie 4, 2010 lapone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 Bine ca m-am uitat in calendar, ca nu stiam ca azi e vineri Iar lipseam fara sa vreau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 la 8 da ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 da la ora 20:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 Sau pe la 22 fara 120 de minute...Ursule, adica...Bufnitzo...Vi cu mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 nu cred ca vin cu mobra ) desi ma mananca`n poponeata ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 nu cred ca vin cu mobra ) desi ma mananca`n poponeata ) Man...Chiar nu stiu cum arata strazile, eu fiind arestat la domiciliu Daca iesi cu mobra, grija mare si...Poate ma plimbi si pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 Haii... cu mic cu mare la Mc in seara asta.... vin si io....) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 Ursule, super tare numarul de inmatriculare...eu vreau pt masina B 888 BBB...Sa vad cand draq reusesc sa o trec pe numele meu... asta daca nu ti-o iau eu inainte .....daca nu mai ramane B - 00 - 000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 6, 2010 Share Postat Februarie 6, 2010 Multi chiulangii in seara asta...Sa va fie rusine 5 minute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Februarie 7, 2010 Share Postat Februarie 7, 2010 Mai scapam si noi de zapada asta ? Haideti sa ne rugam sa devina asfaltul uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 Sa-mi bag shutu-n ea vreme, ca mi-e scarba sa scot si cateaua afara...Iarna asta n-a inteles ca suntem amenintati de incalzirea globala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 a venit iarna si gerul , a belit xxxx bikeru' !!!! hai ma sa practicam sporturi de iarna ....... sticlism , coniac-canoe , halbere !! ( bai si cand te gandesti ca e dimineata si io ma gandesc la bautura , cred ca am visat urat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate